| stefanfanu a întrebat:

Mi se crapa pielea de dupa ureche.Asta se intampla deja de 2 ani.La inceput nici nu am bagat in seama chestia asta deoarece nu ma deranja si ziceam ca o sa treaca de la sine.Insa au trecut 2 ani de zile si parca din ce in ce mai naspa e.Pur si simplu mi se crapa pielea din spatele urechii fix unde se imbina urechea cu capul, pe santuletul ala.Se crapa pielea, se secreta un lichid, apoi se usuca acel lichid si procesul asta se repeta o data la 2-3 zile.Am incercat cu spirt, cu iod, cu solutie care usuca dar nimic.Un sfat ar fi de mare ajutor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mudokins78 a răspuns:

Ceea ce ai tu acolo se numește Psoriazis (e pe sistem nervos) Se tratează cu Canesten. (îți va dispare din spatele urechi și se va muta în următorul loc sensibil) Nu exsista la ora actuala tratament de vindecare completa
Succes!

2 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Dermatita netrata sau alta afectiune a pielii care s-a cronicizat in timp pentru ca nu te-ai dus la medic pentru tratament din primele zile cand ti-a aparut.
Du-te la dermatolog si nu iti mai pune antisepTice ca nu rezolvi NIMIC.

| costiceacristian200 a răspuns:

Se tratează cu Canesten!