| Ellutzaa_Miha_1998 a întrebat:

Mi se umfla pleoapele de 5 luni in continuu...2 zile le am umflate si rosii si am senzatia de mancarime,.iar apoi o perioada nu mai am nimic.Am facut analizeze si mi-au iesit bine.Am fost la dermatologie si mi-a zis ca am alergie la mancare, nici ast anul a funtionat si am fost la olftamolog, acesta mi-a spus ca am acnee.Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnaRadu a răspuns:

Gandeste-te daca ai folosit produse de make-up de la un magazin pentru a le incerca(stii tu, fard, fond de ten, ca sa vezi culoarea sau etc) sau daca ai folosit rimel sau fard de la o prietena inainte de a ti se intampla asta.

3 răspunsuri:
| AnaRadu a răspuns:

Hei. Daca ti-a spus ca ai alergie la mancare poate fi ceva din alimentatia ta zilnica sau ceva care mananci destul de des dar nu zilnic. Iritatia si umflatura la nivelul fetei, respectiv in cazul tau a ochilor poate fi cauzata si de machiaj. Incearca sa stai demachiata si sa clatesti bine zona inflamata doar cu apa.Sa nu mai folosesti nici un fel de produs cosmetic ca sa vezi ce te aduce in situatia asta. Daca dupa ce renunti la produsele cosmetice, alergia reapare inseamna ca este ceva din mancare care iti dauneaza si te poti duce la un control medical mai amanuntit si sa specifici acest experiment pe care l-ai facut.
Mult noroc!

| Ellutzaa_Miha_1998 explică (pentru AnaRadu):

Am incercat 2 luni sa nu ma mai machiez dar tot asa pateam.Am fost la medic si imi trece dar imi reapare apoi.Ma trimis la control cu ochii si mi-a spus acel medic ca am acnee.Am facut analize la sange si mi-au iesit bune.Nu stiu ce sa mai fac sau cu ce creme sa mai dau.Mereu ma demachiez si vad ca tot mia reaparut.Mersii mult!

| AnaRadu a răspuns (pentru Ellutzaa_Miha_1998):

Gandeste-te daca ai folosit produse de make-up de la un magazin pentru a le incerca(stii tu, fard, fond de ten, ca sa vezi culoarea sau etc) sau daca ai folosit rimel sau fard de la o prietena inainte de a ti se intampla asta.

| ANONIMUS251 a răspuns:

Poate e vreo alergie de la ceva posibil de la machiaj sau sa fie o afectiune mai grava incearca sa te duci la doctorul de familie