Fara.99% din sapunuri contin soda care deshidrateaza fata si usuca pielea. Exista si sapunuri sPeciale pentru fata, fara soda pe care le poti cumpara din farmachii sau magazine de cozmetice.
Cum sa fie bine sa nu te speli pe fata cu sapun? E foarte ok, nu am auzit pe nimeni care sa spuna ca sapunul i-a facut nu stiu ce pe fata sau ca a avut probleme; e adevarat ca exista si sapunuri speciale pentru fata si daca chiar esti speriata ca cel normal ti-ar putea dauna, cumpara-ti unul special. Excesul de sebum(mai ales din zona narilor) se indeparteaza foarte usor cu sapun.Eu in fiecare dimineata ma spal cu sapun pe fata si nu am nicio problema.Nu-mi pot imagina cum isi pot suporta fata persoanele care nu folosesc sapun.Dai cu apa si atat.ce-i aia? Sebumul nu se duce si ramai cu fata uleioasa toata ziua. Spala-te cu sapun si aplica apoi o crema hidratanta pentru fata(eu asa fac mereu).
Sapunul uneori iti hidrateaza fata iar uneori chiar ti-o irita!
Cel mai bune e fara!
Fara,consider ca fata nu trebuie tratata ca mainile, nu ma refer la igiena, dar fata in afara de apa nu trebuie incarcata cu sapun.
aliceantonella07 întreabă: