| Alinkjj22 a întrebat:

Nu prea pot dormi noapte...niste metode de adormit mai rapid? ❤

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Închide internetul laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Alergări 5 km în jurul blocului, casei.
Numără în gând până la 10543.
Ia o pernă în brațe, închide ochii și gândește-te că ești cu iubitul, iubita. Dacă ești chiar cu ea în brațe, strânge-o tare, să vezi ce iese.

| Carol_Carol_1990 a răspuns:

Trebuie sa te relaxezi,sa stingi toate luminile și ar fi de preferat sa ai pe cineva drag pe lângă tine,exemplu:tata,mama,animal de companie și din astea,astfel te vei simți mai calm/calma, de asemenea poate fii și din cauza ca corpul tău nu l-ai obosit destul, unpic de alergare nu ar strica și gimnastica ca sa îți obosești corpu si noaptea sa poți sa dormi, sau dacă nu merge niciuna dintre metodele astea poți sa încerci somnifere, pe mine m-au ajutat

| Plato a răspuns:

Fii mai activa ziua.
ASMR

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.Cand se intampla asta astept sa-mi vina somnul. Ies afara la o plimbare. Un dus putin fierbinte te poate face sa adormi.trebuie sa fie intuneric in camera si sa nu stai cu ochii in TV, telefon sau tableta /PC.

| N?t?r?u a răspuns:

Bea un Babycalm, fă-ți un pai mai gros, NUȘCIU.