anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok, am o întrebare la care răspunsul e cel mai probabil "nu" dar vreau sa fiu eu sigur. Cat timp ești în deficit caloric te poți îngrașa? In cazul meu nu depășesc 1000 de calorii. Știu ca ați mai răspuns la întrebări de genul din partea mea dar vreau sa fiu 100% sigur.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asa ceva e imposibil, faza e ca tu iti distrugi sanatatea, vei slabi si apoi te vei ingrasa, de ce presisti in credinta asta?

| Wr3nch a răspuns:

Stiu ca cel mai bine ar fi sa mergi la un nutritionist care sa iti faca un plan ca lumea, in loc sa te bazezi pe oamenii de pe TPU.

| Sn4k3 a răspuns:

Nu

| Ineys a răspuns:

Da, te poti ingrasa daca acele 1000 de calorii sunt rezultatul a unor mancari precum:
-dulciuri
-cartofi prajiti
-sosuri, ketchup, fast-food in general
-mancare prajita in ulei mult
Etc etc.

Nu conteaza doar cate calorii mananci ci si din ce provin acele calorii.
Una e sa mananci 300 de calorii de piept de pui la gratar, alta e sa mananci 300 de calorii de... cartofi prajiti.

| vlurp a răspuns:

Nu poti... dupa caz poti totusi foarte putin!