| Adi1987 a întrebat:

Pe mine scoala si locul de munca m-au traumatizat destul de mult, la scoala la fel doar se bateau si se injurau, am fost si angajat la o firma si acolo erau vreo 20 de angajati la fel se bateau si se injurau numai rau faceau, isi dadeau galeti cu apa in cap s-au mai luat si de mine si din cauza asta am ramas cu niste traume, am devenit o persoana cam rea, violenta, numai rau am in mine sa fac rau altora, am si probleme cu nervii ma enervez repede, de multe ori injur, tip la altii, niciodata nu am vazut asa de multa rautate cum am vazut la firma aia si pe mine anturajul ala ma stricat, ma gandesc numai la rau, am ura si invidie pe altii, imi vine doar sa fac rau altora

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LisaJulie a răspuns:

Oamenii nu probabil gelosi pentru ca probabil tu te descurci mai bine decat ei, probabil ar trebui sa schimbi putin mediul, sa cunosti oameni noi

1 răspuns:
| Alex00615 a răspuns:

Daca in momentul de fata esti student sau lucrezi undeva, esti asigurat la CNAS si prin urmare poti face terapie gratuit la o clinica cu contract de colaborare cu CNAS. Iti sugerez sa urmezi pista asta pentru a primi ajutor, astfel vei invata sa gestionezi mai bine traumele