| Olaph a întrebat:

Pentru a slabi e adevarat ca nu trebuie sa combini carbohidratii cu grasimile/proteinele si sa le mananci separat? (dimineata-carbohidrati // pranz-proteine // seara-salata(ulei de masline)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Speranta12 a răspuns:

Ca sa slabesti, trebuie sa elimini carbohidratii. Un om care consuma carbohidrati, corpul lui e invatat sa arda in primul rand doar stratul de carbohidrati cand face sport si nu mai ajunge sa arda stratul de grasime. Explica aici https://youtu.be/U2U5KLXg6Tk?t=639

| Andr9385929444 a răspuns:

Pt a slabi trebuie sa fi in deficit caloric

| RAY a răspuns:

Pai cine consuma surse 100% un anumit macronutrient? Nu e adv asa ceva si un cartof are ceva proteine de exemplu

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu, absolut deloc. Alimentele sunt combinatii de mai multi macronutrienti...nu ai cum sa ii separi. Ovazul are carbohidrati, dar si proteine, branza are proteine, dar si grasimi si tot asa. Numai uleiul e 100% grasime si Zaharul 100% carbohidrati, in rest toate alimentele sunt combinatii. As vrea sa iti spun ca ce zice @Sesamestreet e o mare prostie. Creierul prefera glucoza, plus ca ai nevoie de fibra pentru digestie. E o prostie sa nu mananci carbohidrati. Nu mai credeti toate fad diet-urile si mancati o dieta echilibrata, cauta si tu pe YouTube dieta Andu Preda sau Alex Stoian sau Greg Doucette. Trebuie sa mananci din toti macronutrientii in mod echilibrat. In plus pentru a slabi ai nevoie de deficit calorit, indiferent de cum imparti tu macronutrientii.

| Speranta12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Apoi nu sa ii elinime de tot, dar sa mai scada din ei. Daca mananca preponderent carbohidrati nu va slabi pe term lung. Asculta ce zice nutritionistul asta https://youtu.be/U2U5KLXg6Tk?t=639

| doctorandus a răspuns (pentru Speranta12):

Doctor of Chiropractic=escroc medical (asta nu e medic!).

| Andresso a răspuns:

Daca esti tanar|tanara, nu conteaza cat mananci zilnic, conteaza cat efort faci, daca faci efort cat trebuie slabesti treptat si frumos.

| doctorandus a răspuns (pentru Speranta12):

Serios, ăsta e nutriționist făcut la apelul de seară. Nu are nici Bachelor nici Master în științele nutriției. Este un semi-analfabet în dietetică. Dacă-l întrebi care e formula chimică a glucozei trebuie s-o caute pe Google.

Din punct de vedere universitar Doctor of Chiropractic are aceeași valoare cu Doctor of Vuvuzela: astea nu sunt titluri care pot fi recunoscute în România, Belgia, Germania, etc.