Eu cand am avut mi-a trecut peste 3 saptamani, unor colegi peste 2
iar la o prietena care a avut acum recent peste 5 zile
prietena asta mai lua ceva medicamente ( nu stiu de care, locuieste in Spania ) si ei i-a spus medicul ca sa faca cat mai mult baie, mi-a spus ca statea si 2-3 ore in baie, iar mie mi-a spus doctorul ca nu am voie sa fac
acum nu stiu ce sa zic, mai bine consulti un medic poate iti da si ceva medicamente si o creme sa iti treaca mai repede
Pe mine m-a tinut 2 saptamani si ceva
eu nu am tinut regim nimic dar cam am avut febra. Eu m-am spalat dupa 3-4 zile dar cica nu era recomandat. Si daca te mananca tare du-te la farmacie si cere-i farmaciseti numai stiu cum se numeste dar cerei o crema mentolata pentru vricela e f buna. Pudra nu e cine stie ce. Pana am gasit aceasta crema - mentolata am suferit f mult pentru ca ma mancau de numai puteam. Bafta!
Pi de obicei dureaza 3 zile pana iese. 3 zile se mentine pe piele.si 3 zile dispare. dar am auzit ca e bine sa stau km 2 saptamani si ceva in ksa.eu km asa am stat.eram mik. oricum pe kp nu m.am spalat deloc.ca nu aveam voie.si pe corp...cu foarte mare grija, sa nu ating bubitele
. fundita?
mda, interesant! Eu tot pe internet am vazut ca este voe de facut baie dar medicul mia zis ca n-am voe! ei dara diseara imi fac asa o baie... dar prietena cea a ta a pus ceva in apa sau nu?