anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pircing in limba, pareri?
am cativa prieteni care au si spun ca e interesant si ca i,a durur cateva zile si acum sunt ok,
am citit pe net ca pot face infectii din cauza acelui metal, si ca poate creste carne peste pircing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xOanax a răspuns:

Nu mi se pare ceva de care sa am nevoie, e inutil, plus ca se infecteaza rapid. Nu iti recomand :) Uite aici un link de unde sa citesti mai multe si sa te convingi tu singura :http://iceduchess.wordpress.com/2009/09/20/pierce-in-limba/ < aici se vorbeste in mare parte despre cat dureaza operatiunea si cum se face. Este dureros oricum:) Sincera eu nu iti recomand :* Sper ca ti-am fost de folos... Fundita?

3 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

La ce bun? daca fac prietenii infectie or sa stea cu limba pe umar de durere.

| SandraM a răspuns:

Piercingul in limba e o timpenie. Nu doar ca doare, nu doar ca e oribil, insa te poti procopsi cu o multime de belele de la el, de la o infectie pina la hiv, hepatita samd...

| Korman a răspuns:

Nu mai bine nu ai face asta.Intr-adevar se poate infecta.Dar cu ce ii ajuta pe prietenii tai faptul ca au pirscing in limba?