| Doηηa a întrebat:

Pisica mea a răcit, pot să-i dau ParacetamolSinus?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| KidBugsBunny a răspuns:

Foare haioshappy. Noi oameni avem medicamentele noastre. Pisicile pe ale lor. Nu este indicat sa ii dai paracetamol mai bine du-o la veterinar el va sti ce sa facahappy

| missClumsy a răspuns:

Mai bine o duci la veterinar.saracuta

| eandopuncttk a răspuns:

Dacum. da-i laughing saraca pisicuta. la care pisica te referi?

| Alexandro9050 a răspuns:

Dai. ca eu i-am dat si sia revenit foarte repede. big grinD

| AndraNicoleta a răspuns:

Stii ca de la gripa felina poate muri? Mai bine o duci la un veterinar sau daca nu vrei sa iesi cu ea prin frig (ca stim cu totii cum e sa te plimbi cu animalul bolnav prin zapada) intreaba la o farmacie veterinara, si daca nu raspunde la tratament v-a trebui s-o duci la doctor.
Sanatate multa al pisicuta!

| fl0ryn22 a răspuns (pentru AndraNicoleta):

Dai diazepam...sigur o sa ii treaca rolling on the floor sa il dai in alcool, asa isi face efectul mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu cumva sa-i dai pastile deale noastre(oameni)

paracetamol sinus etc. etc.
in niciun caz. cel mai recomandat este sa te duci repede cu pisica la cel mai apropiat veterinat deoarece se poate agrava si poate muri(Doamne fereste!) fa cum te-am zis

| mobila2021 a răspuns:

Dumnezeu sa o ierte

Întrebări similare