| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Poate sa fie trecerea brusca de un subiect la alt subiect un simptom la deficientei de atenție și hiperactivitate? Eu de când eram mic treceam brusc de la un subiect la alt subiect și nu imi prea aminteam ce discutam înainte, mereu aveam nevoie de ajutor, niciodată nu puteam vorbi foarte mult despre un subiect fără sa ma plictisesc! Dar hiperactivitate nu aveam deci consider ca au as avea mai mult simptome de ADD decât de ADHD! De asemenea uneori vorbesc prea repede și întrerup des oamenii iar alteori când oamenii vorbesc mie îmi fuge mintea în alta parte! Cumva niciodată nu mi se pare destul de interesant un subiect în asa fel încât sa reușesc sa fiu atent la el pe termen lung! Ma plictisesc de asemenea și muncile fizice! De exemplu eu stand la țară rar fac câte o treaba prin curte și rar ajut pe alții deoarece munca repetitiva pur și simplu mi se pare plictisitoare! Oare pot afla sigur dacă am ADHD printr-un test sau dacă as vorbi cu cineva care are sa recunosc simptomele și la mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Parcă ți-am zis de țiglele lipsă! Nu?

| UnchiulRamiz a răspuns:

Tu ești ca și Harry Potter. Cu mașina ai zburat sau limba reptiliana o știi?

| LisaJulie a răspuns:

Nu crezi ca poate sunt de vina ecranele?