| Paty08100000 a întrebat:

Pot bea alcool daca am varicela?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa vorbeasca cineva cu parintii tai, in privinta asta happy
unde ii gasim?

| GirlOnline81 a răspuns:

Sunt sigura ca acel sfat util pe care-l dau doctorii unei persoane cu varicela "consumati multe lichide in perioada de eruptie" nu se refera si la consumul de alcool. Ba din contra, odata cu consumul de alcool, afectiunea se poate agrava.

| alex15ccc a răspuns:

Da, nu ai ce sa patesti, dar ai grija cat bei, sa nu-ti depasesti limita!

| Biizz a răspuns:

Am ajuns aici cu aceeasi intrebare si uitandu-ma prin comentarii... sunt oameni la 60 de ani care fac varicela. Este o boala a copilariei, dar nu este obligatoriu sa se intample fiind copil. Am aproape 20 de ani si am varicela de 2 zile... iar tata pana la 42 nu a facut happy nu va mai luati de copii. Pana la urma a intrebat ceva laughing nu cred ca are nevoie de alte explicatii?‍♀️

| Paradoxull a răspuns:

Salut! Din moment ce ai varicela nu cred ca ai mai mult de 15-16 ani...Cum a zis cineva mai sus trebuie vorbit cu parintii tai.Mai asteapta putin daca vrei sa consumi alcol.Nu esti mai cool daca o faciwinking