| Millis a întrebat:

Pot sa fac baie daca azi mi-a venit prima menstruatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Poti, dar trebuie sa fii atenta ca apa sa nu fie foarte fierbinte pentru ca atunci devine sangerarea mai abundenta, iar daca e prea rece atunci se poate opri.

| PyScHoTeLRoOz a răspuns (pentru evenso):

De fapt nu poate..ca ii vine mai abundent..adica in momentul in care face...baie i s eopreste dar dupa. O sa ii vina..ca la robinetwinking

| Millis explică (pentru PyScHoTeLRoOz):

Multumesc.

Abh
| Abh a răspuns:

Ar fi mai indicat sa faci doar un dus, din considerentele pe care le-a expus Evenso, plus faptul ca nu e igienic.

evenso
| evenso a răspuns (pentru PyScHoTeLRoOz):

Citeste aici ca sa fii in tema :)

http://depici.ro/preconceptie/mituri-despre-menstruatie/

| IoanapSG a răspuns:

Mie mi-a venit menstruatia chiar de ziua mea, si am facut baie si atunci a incetut sa curga foarte mult. Eu atunci am sunat un doctor si doctorul mi-a spus sa nu mai fac baie pana nu se duce menstruatia si mi-a mai spus ca pot face doar dus si doar o data pana imi trece menstruatia. Nu uita doar, odata. Nu de multe ori.