anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Primesc pensie de handicap din aprilie/mai 2022 dupa ce am fost la comisie in februarie 2022, sunt un baiat cu handicap mediu, iar pensia mi-a venit 64 de lei dupa s-a facut 72, iar acum ultima oara doar in august a venit ultima data. Primesc si card de energie si card de alimente de 250 lei la 2 luni, ala de energie vine de 2 ori pe an, in valoare de 700 lei iar ultima data pensia a venit in august.
Trebuie sa merg la comisie iar in februarie 2023, dar buletinul il am expirat inca de ziua mea 01.07. 2023 si acum. pensia a venit pana in august.
Postasul a zis ca a terminat cu pensiile de handicap, iar sa astept pana pe 30.
Ce este de facut?
Este de la buletin sau mi-au taiat-o?
Zici ca mi-au dat 1 milion de euro, era mult rau 72 de lei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

2024 nu 2023 trebuie sa merg
scuzati-mi greseala!

| anonim3248 a răspuns:

O să primești banii.

| anonim3248 a răspuns:

Buletinul nu are treabă că e expirat.

| anonim3248 a răspuns:

Bani iei lunar până în februarie 2024.

| Drake21 a răspuns:

Asa putin iti da? Gata de astazi suntem normali

| Simpatic a răspuns:

Imi pare rau ca iti da doar 72 de lei/ luna, dar ai si alte beneficii, daca ai apartamentul tau sau casa nu platesti impozit, daca ai masina nu platesti niciun impozit etc stii noi astia care nu avem handicap cat impozit si taxe dam la stat? pe masina si apartament si nu avem niciun voucher de la stat si poate si noi am merita!

Poate cazul tau este special dar sunt o multime de handicapati (aici o zic in mod peiorativ intentionat!) care o duc bine in tara asta, muncesc pe la stat pe salarii de peste 10.000 de lei pe luna si iau si indemnizatie unii peste 1000 de lei/luna +toate beneficiile, sa le zic pe toate? inclusiv loc de "mormant " gratuit au, le doresc unora dintre ei sa beneficieze rapid de locul de veci ala gratuit, care apropo numai un loc de veci intr-un oras mare sare de 7000 de lei! Unde mai pui ca nu platesc rovinieta, impozit pe venit/salariu, impozit pe autovehicul si/sau casa, taxa pe salubrizare (care se da la primarie si e +170 de lei/persoana), au loc de parcare gratuit in timp ce noi ceilalti trebuie sa platim 200-400 de lei/an in functie de judet, au combustibil in valoare de 750-1500 lei pe an (handicap grav) cate si mai cate beneficii precum transport in comun gratuit, medicamentatie indiferent de afectiune, gratuita!
Si haide sa ne gandim la oamenii care au muncit o viata, nu au handicap si trebuie sa plateasca totul! Pe langa asta cand se duc la medic nu beneficiaza niciodata de vreun consult sau analiza gratuit prin CASA pentru ca ce sa vezi numai sunt locuri disponibile unde se duc la privat sau stat!
Imi este scarba de tara asta si de sistemul ticalos facut de niste ticalosi care si-au dat legi pentru ei si rudele lor!

Cat despre tine, imi pare rau!
Nu ai o indemnizatie mai mare datorita unor 'handicapati' care sunt asa doar cu numele in rest sunt bine mersi isi fac vacantele prin afara si-s sanatosi tun, aia pe care i-am mentionat mai sus!