| Ali28 a întrebat:

Prin ejaculare se elimina zinc? Poate acest lucru sa fie remediat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, dar in cantitati neglijabile. Nu poate fi remediat si nici nu e necsar, zinc e absolut suficient in alimente, majoritatea celui pe care il mananci oricum il elimini, fiindca organsimul nu are nevoie de atata zinc. Pierderea prin sperma este absolut nesemnificativa si se compenseaza la prima masa.
Cred ca te documentezi de pe niste siteuri de proasta calitatea care folosesc aiureli pe post de adevaruri stiintifice. Gresesti, despre sanatate te poti documenta din doua surse: de la medic sau din carti speciale, serioase, scrise de medici cu experienta si probitate. Nu de pe net, niciodata.

| User a răspuns:

Zinc, fier, praf, tot tacamu laughing
Serios vorbind, nu stiu. Nu stiu daca zincul intra sau nu in compozitia spermei. Daca intra, da, se elimina. Daca nu, nu.

| Goldenboy97 a răspuns:

Lichidul seminal (sperma) este formata din diferite minerale si vitamine. Spre exemplu, ea contine proteine, calciu, lecitină, magneziu, fosfor, testosteron, potasiu, vitamina B12, zinc, enzime, si multe alte elemente. Aceste lucruri sunt vitale pentru organismul uman si pentru dezvoltarea lui normală, in special in decursul formării lui: in adolescenta si in anii urmatori acesteia. Masturbarea excesiva, si nu numai, face ca aceste elemente sa fie eliminate din corp fară masură, predispunand individul la o serie intreaga de disfunctii si afectiuni.

| ToKen a răspuns:

Uite ce se elimina prin ejaculare : proteine, calciu, lecitină, magneziu, fosfor, testosteron, potasiu, vitamina B12,, ZINC si enzime