Întrebare recomandată | funnyCrocodile94 a întrebat:

Recomandari clinici de recuperare medicala Bucuresti

Buna! De vreo 2 ani ma confrunt cu ceva discomfort in viata de zi cu zi din cauza problemelor cu coloana. Conform RMN-ului si evaluarilor medicilor sufar de inceput de hernie de disc pe lombar si cervical (debord discal), scolioza, hiperlordoza, inceput de cifoza (cocoasa) si contracturi musculare pe aproape intregul corp.

Am facut deja de 2 ori in ultimul an recuperare medicala (fizio, kineto, masaj, terapie manuala) insa nu pot spune ca m-a ajutat foarte mult. Marea problema este ca nu reusesc sa scap de contracturile de pe spate desi am facut in ultimele luni 20 de sesiuni de masaj terapeutic si aprox 10 sesiuni de terapie manuala. Mentionez ca am un stil de viata sedentar insa fac exercitiile de kineto zilnic sau cel mult la cateva zile.

Mi s-a recomandat si inot insa am mare frica de apa si nu stiu sa inot. Am incercat pilates la reformer dar cred ca mai rau mi-a facut pe cervicala pentru ca dupa vreo 3 luni am inceput sa am ameteli si a trebuit sa opresc. Din cauza contracturilor musculare corpul meu nu poate sa faca sport intr-un mod corect, deci daca ma fortez prea tare mai mult imi voi face rau.

Acum vin catre comunitatea TPU cu rugamintea de a cere recomandari pentru clinici de recupereare medicala in Bucuresti si terapeuti care sunt specializati in eliminarea contracturilor musculare.
Multumesc anticipatbig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă cei care te-au apăsat pe cervicala nu au știut cum sa lucreze probabil ai început sa ai vertij.
Terapiile ce le-ai făcut au fost dureroase sau mai mult mângâieri?
Adică terapia manuala.