anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal,am probleme cu caderea parului...mi sa rarit in frunte si nu stiu ce sa mai fac, daca pierd mai bine prefer sa ma omor.Sunt disperat.Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Înainte să preferi să mori, mergi cel puțin până la dermatologie, da? Nu este un cap de țară aici!
Privește parte plină a paharului, nu mai aplici produse de aranjat părul, pune câteva picături de ulei de ricin în șamponul pe care îl folosești, îl agiți înainte de utilizare, șamponezi și te limpezești foarte bine.
Evită zonele poluate, renunță la fumat (dacă fumezi), crește aportul de fructe și legume proaspete, etc.
Sănătate!
Pa, pa.

| Empathizer a răspuns:

Conform unui banc, caderea parului nu poate fi oprita decat de podea. In viata reala poti apela la un dermatolog. Fa-o cat mai curand. Dermatologul e in masura sa-ti spuna ce ai si cum sa te tratezi.
Si gandeste-te ca nu parul iti da valoare ca om, ci ceea ce se afla sub el. Infrunta viata cu curaj!

| AmELiA100000 a răspuns:

La dus poti sa-ti dai cu samponul gerovital plant anti cadere. Funda?

| Sh4dowD3ad a răspuns:

Daca ai 18 ani nu e ceva grav

| BlackF a răspuns:

Parul poate sa cada din multe motive. cel mai bine e sa consulti un medic dermatolog, iti faci niste analize si alegi tratamentul care ti se potriveste cel mai bine. Eu momentan urmez un tratament cu minoxidil (de la Rogaine) si parul nu mai cade decat 2-3 fire pe zi. si conform spuselor doamnei doctor dermatolog, ar trebui sa se regenereze complet in 3-4 luni. Pana atunci, fiindca am parul destul de rar, folosesc Toppik, un produs cosmetic ce face parul sa arate foarte des. In cazul meu e solutia ideala, nimeni nu stie ca am probleme cu caderea parului, pentru ca nu se observa deloc ca am parul foarte rar.

| Deutsa_I.a._1994 a răspuns:

Nu o sa reusesti niciodata cu fleacuri gen sampoane gerovital si etc. Mergi la farmacie iar acolo iti vor recomanda un tratament specific pentru asa ceva.
De obicei nu sunt foarte scumpe. Nu trebuie sa investesti foarte multi bani dar actioneaza acum cat poti. apoi sa nu fie prea tarziu.