| yoboss97_5553 a întrebat:

Sal azi mam ars la degetul mare de la mana dreapta cu foc si mi-am rupt pielea in lungimea ruptura are cam 2 cm si de 2-3 ore imi curge un pic de apa cand imi va creste pielea la loc imi va ramane semn?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
De la arsuri raman cicatrici.
Te pup!

| yoboss97_5553 explică:

Pai cum imi tratez arsura pe care o am acum?

| Raniia a răspuns (pentru yoboss97_5553):

Trebuie sa aplici local un bandaj steril si nu f. strans. Daca s-a spart basicuta care s-a format deasupra, spala zona respectiva bland cu apa si sapun si aplica un unguent cu baneocin sau cu dermazin local, daca vrei, si pansament steril.Se va vindeca spontan.Altadata sa fii mai atent!

| monicaop a răspuns:

Iti va ramane o cicatrice pentru o perioada de timp, apoi incetu cu incetu va disparea.

| maryamariutza001 a răspuns:

Da iti va ramane semn dar ppentru a nnu se mai vedea arsura trebuie sa-ti dai cu crema numita NEOPROEOL UNGUENT.Atentie nu dai pe rana! Dai pe langa ea!