anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU, am 15 ani sunt cls 9 si am o mare problema, de ceva vreme de 1 an cred, ma lupt cu constipatia(cel putin asa cred eu) si, este foarte jenant sa spun, cand merg la scoala dimineata, ma trece, adica imi vine sa fac treaba mare, sau doar sa dau un vant, dar eu ma abtin si mai incolo, colegii imi spun "basina' sau "te-ai... pe tine?" si presupun ca miros, dar eu nu simt nimic.E foarte rusinos... in general se intampla doar joi si vineri.Si nu stiu daca e de la constipatie, pentru ca eu fac 1-2 ori pe zi, dar cateodata simt ca nu l-am scos pe tot, adica insuficienta renala(asa se spune dupa cate stiu eu). Help please.
A, si am uitat sa mentionez ceva, mananc fructe, iaurturi, beau apa, miscare nu prea fac, adica doar cand plec de acasa si cand vin inapoi de la scoala... ceea ce inseamna vreo 30 min de mers in total.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Anonimuserr a răspuns:

Colegii tăi sunt niște mari nesimțiți. Poate că te-au învățat și își bat joc de tine.
Nu știu ce să zic acum. Vorbește cu diriginta să termine cu miștourile copiii tai, colegii tăi nesimțiți cre nu gândesc.