| LucaTeofil a întrebat:

Sal TPU am o mica probema acum cateva minute am mancat peste si cred ca mi-a ramas un os in gat cum pot sa il scot? fara penseta daca se poate daca nu nu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Mananca ceva si bea apa, iar daca nu iese fugi la urgenta.

| LucaTeofil explică (pentru EmaS):

Crazy auzi ca fugi la urgenta da ce daca nu mor?big grin

| Esperança a răspuns:

Incearca sa mananci paine ar trebui sa se duca!

| iEmonel a răspuns:

Iti tai gatul si il scoti.

| ROBERT89 a răspuns (pentru iEmonel):

La cele peste 100 de raspunsuri idioate pe care le-ai dat astazi, ai mai adaugat inca unul pe masura.Ti s-a blocat cerebelul, sau il ai asa dintotdeuna?

| iEmonel a răspuns (pentru ROBERT89):

Azi lucreaza mai incet. E obosit si el.

| ROBERT89 a răspuns (pentru iEmonel):

Esti tare.

| iEmonel a răspuns (pentru ROBERT89):

Cel mai tare. Boss b-).

| LucaTeofil explică (pentru ROBERT89):

Mai du-te tu ochioasa lasa ca tu tare perfecta esti, ai abia 14 raspunsuri amarat-ohappy

| KlaraWeiss a răspuns:

Du-te la medic. Am patit-o si eu :((. Varianta cu painea am incercat-o si eu si mi-a zis medicul ca e gresita. Mie mi s-a dat sa iau si antibiotic cateva zile, ca rana facuta de os sa nu se infecteze. Uite, aici mai scrie cate ceva http://forum.romedic.ro/prod/os_de_peste_020754.html

| alem a răspuns:

Manaci paine. Dupa bei apa. Daca nu iese te duci la doctor si il scoate ca pote ramane blocat si iti poate perfora zona in care ai osul.