| rfeqa a întrebat:

de o vreme am niste scurgeri albicioase este prima data cand am asa ceva? a avut cineva asta vreodata? ce imi recomandati?
fundahappy
am 11 ani este ceva normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Me_3490 a răspuns:

Este normal sa ai pentru. ca atunci cand incepi sa te dezvolti apare si aceasta "scurgere". Crede-ma, si eu am, si am numai 11 ani.Bafta! Plz, da-mi fundita.

12 răspunsuri:
| crisbebe a răspuns:

Este ceva normal pentru ca atunci cand te maturizezi o sa iti curga cam mereu asa ceva

| AlinaGeorgiana01 a răspuns:

Du-te la medic.Dar se poate sa ai deoarece ai racit sau ai stat pe ceva foarte rece.

| xBluO a răspuns:

Mai exact... de unde? Daca este din vagin este secretie vaginala sa inseamna ca numai e mult si o sa.ti vina ciclul. Nu te speria, este ceva normal!

| Peppy a răspuns:

Prevesteste menstruatiahappyAm avut si eu

| ElleElena09 a răspuns:

Scurgerile astea albiciose,de natura vascoasa, se numeste "secretie vaginala". Aceasta secretie este perfect normala.Ea previne uscarea vaginului si protejeaza impotriva infectiilorl.
Majoritatea fetelor remarca aceasta secretie cu o vreme inaintea menstruatiei!
Deci nu ai motiv de ingrijorare!
Oricum, sfatul meu e sa vorbesti cu mama ta despre lucrurile astea!
Si poate sa consulti un medic.
Bafta!:*

| iFuckingHateYou a răspuns:

Pai mda. asta nise intampla la orice fata sad

| PurityBecameBlasfemy a răspuns:

Nimic,stai calma pentru ca nu esti bolnava.Secretia aceea apare cand trebuie sa iti vina menstruatia.Foloseste niste absorbante de zi si spala-te

| ElleElena09 a răspuns:

Numesc*

| PurityBecameBlasfemy a răspuns:

Mi-e chestia asta mi-a venit cand aveam 12 ani, peste 2 ani mi-a venit si menstruatia

| Swetyx a răspuns:

Pai cati ani ai.dar in fine nu te ingrijorahappyoh go on stai linistita e din cauza ca te maturizezi si trebuie sa-ti vina ciclul big grin funda:S:X?

| MissBlueeee a răspuns:

BUna Raluca happy Este normal sa ai toate fetele au happy poate sa iti vine ciclul, acum corpul tau se pregateste de maturizare sau sa nu happy nu stiu ce sa zic poate e de la raceala happy sper ca te-am ajutat

| rfeqa explică:

11 ani