OAU imi imaginez ca la 13 ani nu-ti prea convine ca esti atat de inalt, dar nu-ti face probleme, de la 16 ani incolo cred ca o sa fii cel mai fericit, fetelor/femeilor le plac barbatii foarte inalti (asta pentru ca o sa mai cresti daca e sa ne luam dupa stiinta, baietii cresc intre 15-21 de ani, atingand maximul pe la 18/19..deci, chiar daca esti mai inalt decat in mod normal, la 13 ani sigur nu ai terminat de crescut..probabil pe la 16). Fii mandru, e de bine! si daca iti place si mj e si mai bine
Nu cred:-)ai crescut destul in inaltime si cred ca n'o sa mai cresti...practici cumva un sport?!?
Nici eu nu cred ca o sa mai cresti... daca nu practici baschet, volei sau inot, daca da... s-ar putea sa mai cresti cativa cm
Mama are 1. 60... tata are 1. 77 si eu am 1. 87
Orice e posibil... daca faci sport...
Eu cred ca esti chiar prea inalt la varsta ta, daca faci sport care stimuleaza asta e bine dar daca ai crescut asa fara stimulare de sport nu e bine sa stii nu e normal, pentru ca poate fi o dereglare a glandelor, a hipofizei si de aceea ai crescut atata, baietii mai cresc pana la 18-21de ani daca fac si sport fetele cam pana la 16-18ani, deci este important sa specifici daca faci sport in acest sens si daca mai cresti mult nu mi se pare tocmai bine ti-am zis, chiar daca tatal tau e inalt totusi tu nu ai decat 13 ani si ai aproape inaltimea lui ti se pare normal fara sport sa fie asa? oricum ai grija de tine pe viitor...
anonim_4396 întreabă: