| Pinguadi a întrebat:

Salut am 16 ani si am vitiligo... nasol la inceput am fost foarte deprimat si inca sunt dar incerc sa nu ma gandesc insa am o speranta am urmat un tratament iar dupa 2 luni in zonele unde aveam par alb a inceput sa imi iasa negru e de bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DaughtryGirl a răspuns:

Hmm,nu stiu ce sa zic referitor la parul negru crescut... si eu am vitiligo de cativa ani, am facut 2tratamente si nu mi-a trecut. bine, eu am fost si cam tarziu la medic si poate d'aia. sa te feresti de soare la pete si nu te bronza pe ele, eu am fost vara la plaja si se faceau roze imediat si faceam basici pline d lichid (nedureroase). imi poti spune ce tratament urmezi tu?

| Pinguadi explică (pentru DaughtryGirl):

Nustu eu nu prea evit soarele laughing FAZA E CA TRB SA ITI BAGI PULA rolling on the floor AM FOST SI LA STRAND SI PLM NU mi s-a intamplat nimic s-au inrosit putin... vitix gel si pastile si magneziu si q 10 oricum daca e sa functioneze nu cred ca functioneaza in 3 luni laughing eu am facut pauza si iar l-am inceptu sa vad poate se schimba ceva oricum aiurea boala te termina psihic.

| DaughtryGirl a răspuns (pentru Pinguadi):

Pai nu mai face pauza ca o sa ramai cu ele accentuate. la mine nu mai sunt asa albe k varu, s'au mai "colorat"... incearca sa eviti soarele cat d mult poti, pentru ca sigur nu vrei mai multe.

| Pinguadi explică (pentru DaughtryGirl):

Trist oricum...

3 răspunsuri: