Nu pot dormi noaptea.
Cand imi dau seama ca propriul creier ma oboseste, schimb gandurile. Eu sunt in control, nu fricile ma controleaza pe mine.
Îți spun din experiență,fiindcă am fost diagnosticat de psihiatru cu anxietate,anxietatea are foarte multe simptome, care diferă în funcție de persoane, adică nu toți cei care au
anxietate au același simptome, uni pot avea numai anumite simptome, sau alți au mai rar simptome.De reținut că simptomele care apar cel mai des,pot apărea chiar și de mai multe ori într-o singură zi sunt: NELINIȘTEA SI FRICILE IRAȚIONALE,ADICĂ ACELE FRICI FĂRĂ UN MOTIV ANUME SAU CĂRORA NU LE POȚI GĂSI EXPLICAȚII,alte simptome: transpirația (aceea transpirație care apare când nu faci vreun efort anume),tremurat, înroșirea feței și mâinilor, senzația de nod în gât, bătăi mai rapide ale inimii, atacurile de panică
Din cauza stresului generat de anxietate, poți avea senzația că ai anumite dureri,dar sunt doar senzații, nu sunt dureri reale, după ce te calmezi și rămâi calm o perioadă o să dispară acele senzații, poți să mă întrebi orice de anxietate, și eu daca știu o să-ți răspund
9PM întreabă: