| SufferBoy a întrebat:

Am pus ieri o intrebare in legătură la acele bubite in forme de cerc pe penis. Am cautat astăzi pe internet si cred ca am virusul papiloma.
Seamana exact cu ce am si eu.
Am 16 ani, acest virus se poate trata si din cate am inteles, asta ma poate împiedica să fiu împreună cu o fata sau si mai rau pot face cancer sau tumori?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Stai breh relaxat, ca orice ai avea, daca iei si cauti pe net, garantat tragi concluzia ca ai cancer. In cazul tau, nu e nici o papiloma nimic. Probabil papule peniene.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu aveai tu de unde sa iei virusul ala, totusi du-te la medic ca pare a-ti fi iritat de la caldura.

| SufferBoy explică (pentru anonim_4396):

Le-am văzut de vreo 7 luni si nu le am dat atenție iar acum cand m-am uitat pe internet seamana exact cum le am eu crying

| anonim_4396 a răspuns (pentru SufferBoy):

Si pe mine ma durea capul de la curent si cand am scris pe Google aveam 10 tipuri de cancer, nu te lua dupa Google laughing

Dar virusul papiloma de la ce se ia si cum se trateaza? ( in caz de orice)

Este transmis sexual.

Dar chestiile alea pe care le am seamana exact ca niste negi sau papiloame

Exista si herpes, si negi in acel loc, daca una dintre simptomele lui HPV sunt negi asta nu inseamna ca ai HPV.

Si ar trebui să mă duc la doctor? Ca mie cam rusine laughing

Nu trebuie sa-ti fie rusine, eu m-am dus cu ea scoasa si i-am aratat direct unde e problema.
Eu recent m-am sp3rm4t pe mine si mi s-a iritat in varf si am fost la doctor...