Si eu imi rodeam unghiile acum 1 an da pritena mea tot tp cand ma vedea imi dadea o palma peste mana
ciudat dar mergea si am inceput sa mi le rod din ce in ce mai rar.asta e un tic pe care foarte multi oameni il au
incearca sa te abtii
Stiu cum ee!
Eu am scapat [dar nu in totalitate] de ticul asta mi-am dat cu oja roz si nu mai am avut tupeul sa le roz pentru. cu imi placeau muult. Am stat in fata pc`ului.[acolo ma apuca pe mine sa imi rod ] mi-am luat bomboane langa mine sh am mancat cand ai ceva in gura nu mai poti sa iti rozi sh unghiile
si asa faceam mereu pana cand mi-au crescut sh le vedeam asa frumoase si lungi; x in cat nu mai ma induram sa le rod
Sper sa reusesti sh uhh! >
Pff
am si eu aceeasi problema
mi-am luat un tratament d l farmacie s imi crasca dar
nu ma lasa inima s nu le rod
Draga mea, mai mult de 20% dintre noi fac asta.Remedii care te ajuta sa scapi de obiceiul de a-ti roade unghiile:
- pastreaza-ti unghiile taiate scurt si pilite,
- fa-ti manichiura regulat si foloseste lac de unghii,
- unghiile artificiale iti pot fi de ajutor, ele iti protejeaza unghia pe masura ce creste, si dupa ce dai 75-100 ron pe ele nu cred ca-ti mai vine sa le rozi...
Bafta!
Iti dau un sfat.De cate ori ai tendinta sa-ti bagi degetele in gura sa-ti inchipui ca nu te-ai spalat pe maini (chhhhhhh)...si o sa le scoti repede din gura! Nu este un sfat prea bun dar ...situatiile disperate necesita solutii disperate! E doar o sugestie! Ar mai fi una dar ai nevoie de un microscop, ca sa vezi ce ai tu sub unghii si ce bagi in gura!
Roadere unghilor apare odata cu lipsa calciului in organism, cumpara magneziu de la farmacie!
Si eu le rodeam, bine ca si acum le mai rod:d dar nu mereu.Eu m-am dezobisnuit dandu-mi cu oja pentru. ca nu pot sa suport gustul ojii
Exista o solutie de la Gabrini, foarte amara.Se aplica precum lacul de unghii si tine 2 zile.Nu cred ca e mai scumpa decat o oja obisnuita
anonim_4396 întreabă: