anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Are cineva vreo recomandare de suc pe care sa l pot bea in loc de redbull cu caise si capsuni? E prea bun, nu ma mai satur de el dar incerc sa nu fac atac de cord. Nu caut critici, caut recomandari deci daca vreti sa criticati iesiti de pe site.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Năsăud a răspuns:

Eu pun in apa rece lămâie, zahăr și pliculețe de ceaiuri cu gust de fructe de padure, gust de căpșuni și agit bine.
Dacă vrei acidulat pune o cantitate mai mică de apă și apoi adaugi apă minerala.
Dacă vrei mai concentrat lasă pliculețele mult timp in apa.

10 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Te inteleg, asa e la dulciuri la mine, prea bune.

Cauta un suc asemanator ca gust, sau alt gust dar tot bun rau.
Daca nu bei des insa, nu se intampla nimic, sa nu bei zilnic.
Trebuie sa testezi sucuri, ca asa pe dinafara nu se poate spune exact, stiu ca se gasesc sucuri carbogazoase de capsuni, nu stiu daca de caise.

| Fatamuntilor a răspuns:

Esti cam agresiv
Esti constient ca porcaria aia iti face rau.Ca alternative ar fi sucul sau acel ceai cu tot felul de arome.Dar tot chimicale are si tona de zahar.Tot nu e bine.
Apa plata e cea mai buna varianta.
In sezon mananca fructele preferate.

| glock17 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu sunt agresiva cu ele, nu beau des. Apa beau foarte multa. Nu caut raspunsuri de genul, caut alternative de bauturi cu gust cat mai asemanator ca sa renunt la redbull. Inca sunt sanatoasa, doar vreau ceva ce sa nu mi strice inima si sa simt acelasi gust.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Este Prigat cu aroma de căpșuni și banane.
Însă sucurile din comerț sunt pline de chimicale. Mai bine renunți la ele. Bea apa, că e cea mai sănătoasă.
Sau îți faci limonadă: storci 1-2 lamai într-o carafa de 2 l apa și o lingură de miere de albine. Mai adaugi câteva frunze de menta și gata! Menta o poți creste într-un ghiveci, să ai toată vara mentă proaspătă!

| StoicAnalysis a răspuns:

Da. Suc de hidrogen si oxigen.

| RobocopBuisness a răspuns:

Un ceai verde pe zi

| f22c10 a răspuns:

Bună! Suc de fructe facut în casă! Și apă, bineînțeles! O zi cu decizii bune să ai!

| glock17 a răspuns:

Nu vreau sa aud de ceaiuri si apa, nu sunt genul ala de persoană. caut ceva cu gust cat mai asemanator pentru cand am pofta de redbull. nu critici si raspunsuri irelevante.

| VoidEternal a răspuns (pentru glock17):

Asta nu este o critica:

Here goes: grow the f_ck up!

Glumeam, era o critica laughing)

"Nu sunt genul ala de persoana" buahahahahaha

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru glock17):

Care gen de persoana?
Genul ăla care ajunge lunar la spital pentru dializă?
Sau doar genul cu multe probleme de sănătate (cuvintele tale) https://www.tpu.ro/......-ar-putea/
Îți ruinezi sănătatea și mai dai și bani pe asta!