| Safire17 a întrebat:

As dori 2 lucruri. 1. Ce exercitii se fac pentru ati da seama daca ai apendicita sau nu? 2. Care sunt simptomele OBLIGATORII pentru a avea apendicita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| gabi1234 a răspuns:

Sallut,acum 3 saptamini am fost operata din aceasta cauza...nu stiu la ce exercitii te referi,insa simptomele sunt diferite,pe mine de exemplu ma intzepa in partea dreapta,poti avea stari de voma,dureri de cap si altele, cel mai bine e sa consulti un medic, oricum pentru siguranta trebuie sa dai citeva analize si apoi medicul va constata mergi in sala de operatii sa-u nu...important e sa te duci la timp, nu lasa de azi pe miine se poate ajunge la peretonita ceea ce e mult mai grav.

| justitiarul a răspuns:

Daca crezi ca apendicele iti face probleme mergi urgent sa te vada un chirurg pentru ca nu exista semne obligatorii, cum spui tu. Poate evolua extrem de rapid spre peritonita fara semnale prea iesite din comun.Asa ca nu mai intreba pe TPU ci mergi la camera de garda la chirurgie.

| Kaichou a răspuns:

Salut:X,1.stai intinsa pe podea, roaga pe cineva sa-ti ridice piciorul spre tine(este o durere insuportabila)2. apasa pe zona unde de doare apoi lasa brusc, daca te doare de iti vine sa urli, inseamna k s-ar putea sa fie apendicita.Simtome...thinking te doare aproximativ in orice facithinking sa speram k nu e apendicita:X

| gabi1234 a răspuns (pentru Kaichou):

Scuze dar vreau sa adug putin la raspunsul Ankw,chestia asta cu ridicarea piciorului nu e neaparata sa stii ca si mi-e mi-s-a facut asta si nu am simtit dureri, fiecare cu organismul lui, cel mai bine e sa mearga de urgenta la medicul chirurg...repet se poate ajunge la peretonita si crede-ma ca ai putea regreta.

| Kaichou a răspuns (pentru gabi1234):

Scuze pentru raspuns...asa mi-a zis un medicstraight face

| TraficantaaDePessos a răspuns (pentru gabi1234):

Papusaa` sa stii ca esti cam proasta...Sa stii` ca n`ai habar de nimicbig grin AnkW are dreptatelove struck
Daca nu stii nu vorbii`phbbbbt