Industria farmaceutica face extrem de multi bani. Crezi ca interesul lor e sa iti dea un super medicament si sa iti rezolve problema definitiv? Nu. Ei vor sa cumperi si mai mult, iei o pastila pentru o problema si iti apare alta. Poate unii nu cred dar unele medicamente fac mai mult rau decat bine sau sunt pur si simplu inutile. Am vazut oameni care plecau de la farmacie cu buzunarul gol si punga plina de medicamente pentru o simpla RACEALA iar alti oameni doar asteapta sa le treaca raceala. Eu mai mult de un paracetamol nu cred ca am luat vreodata cand am avut gripa sau raceala. Desigur ca sistemul imunitar e foarte important, daca mananci numai prostii numai medicamentele te salveaza.
Raspunsul tau il cautam. Stiam eu ca este ceva in neregula cu pastilele. Stiam ca daca iei prea multe nu-i de bine. Mersi.
Doar uita-te la un calup publicitar de la tv, 90% din reclame sunt la medicamente. E vorba numai despre bani si industria farmaceutica e o mare mafie.
Of, acum imi dau seama ca oamenii sunt mai prosti decat credeam.
In loc sa creeze medicamente cat mai bune sa fim sanatosi cu totii, ei se uita doar la bani... Parca nu ar exista alte meserii din care pot face bani. Nu, ei prefera sa sufere lumea si sa aiba ei mai multi bani...
Antibioticele nu pot vindeca o raceala
Medicamentele opresc simptomele care le creeaza sistemul imunitar, nu acel virus isi da senzatia de durere in gat si sistemul imunitar
E trist ca unii doctori au confundat meseria... Cand eram mai mic ( cam pe la 12 ani ), doctorul meu de familie nu si-a dat seama ca aveam astm, m-am mutat la alt doctor de familie si si-a dat seama doar dupa modul in care respiram si asta in prima zi in care l-am cunoscut, cand am fost la consult... M-am dus la acel spital special pentru boala aceasta cred si i-a spus mamei mele ca aveam astm de cam 3-4 ani si noi nu stiam. A spus ca puteam sa mor.
De fapt e invers, pentru foarte multe boli care ucid oamenii si ii fac sa sufere exista tratamente foarte eficiente si nu ar mai trebui sa sufere nimeni, dar nu e interesul nimanui ca in lume sa existe pace si armonie, ci totul se invarte in jurul banilor.
Lucrurile sunt mult mai complicate si mai grave decat credem noi, noi de fapt nu stim nimic, nu avem voie sa stim nimic.
Sunt multe documentare despre acest subiect. Doar cauta pe google big pharma documentary.
Eu cred ca peste 98% din oameni vor sa fie pace, armonie, fericire pentru toti oamenii, dar cei care fac aceste medicamente este clar ca se gandesc mai mult la bani si la fericirea lor, nu se mai gandesc la toti oamenii.
Tu crezi ca nu stii nimic, dar pana acum ai stiut destule ![]()
Nimic inseamna altceva. Avand o idee despre subiect, nu inseamna ca nu stii nimic.
Cei care iau pastile, le iau cu scopul de a se face bine. Fiecare are un organism diferit, unii se îmbolnăvesc mai des, alții mai rar. Nu e vorba doar de pastile, ci și de stilul de viață a fiecăruia. Cei care mănâncă mese sănătoase, fac sport și duc un stil de viață echilibrat nu sunt atât de predispuși la îmbolnăvire fata de cei care au un stil de viață dezordonat, sedentar ce ii face să-și dea organismul peste cap (mai ales daca lucrează în ture).
Este vorba de sistemul imunitar, sunt persoane care au sisteme mai bune imunitare, cum 80% din sistemul imunitar =flora intestinala iar tu iei antibiotic care distruge flora desi esti racit nu e de mirare ca te imbolnavesti mai des, studile au demonstrat ca doar zincul ajuta sistemul imunitar,plus lipsa efortului fizic, dieta bogata in zahar, obezitatea, stresuldepresia, lipsa somnului = toate astea duc in jos sistemul imunitar
Totul tine de sănătatea sistemului imunitar. Unele organisme au nevoie de medicamente, altele se apară singure. La fel cum și unii viruși devin imuni la medicamente
Farmacistul este pus sa vândă ce i ceri sau ce ti prescrie medicul. Medicii iti prescriu de toate, doar sa nu ajungi in urgențe, chiar dacă asta ar insemna sa te imbolnaveasca încetul cu încetul. Companiile farmaceutice sunt interesate să ne vândă doar ce consumăm, noi pentru a ne face interesul nostru, ele pentru al lor.
Pai cei care au luat pastile au fost destul de idioti sa puna intrebari despre sanatate pe TPU, in loc sa mearga la doctor.
Esti pe alta lume, corect?
Nu ai inteles intrebarea mea, corect?
Aproape ca nu mai suport idiotii ca tine.
Aproape? Mie mi se pare ca tu nu ai inteles intrebarea pe care ai adresat-o. Si asta e in regula...
Da, aproape. Ce te miri asa?
Am inteles-o destul de bine, dar tu nu.
Spune-mi si mie ce ai vrut sa zici mai exact prin " Pai cei car au luat pastile au fost destul de idioti sa puna intrebari despre sanatate pe TPU, in loc sa mearga la doctor. "
Ai batut apropo, nu? Hai, astept explicatia ca sa putem continua.