anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum scap de aripioare(solduri). Sunt băiat sj n-am chef de nu știu ce diete sau alte prostii.As prefera exerciții.Ce îmi recomandați?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Alergat vreo 2-3 ture de stadion in fiecare zi, sau alergat cu bicicleta, cam 1-2 ore/zi

| peperonies a răspuns:

Nu poti sa slabesti fara sa tii dieta.

daca vrei sa slabesti nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, orez, cartofi sau cereale. spor.

| gandislenderman a răspuns (pentru peperonies):

Am ținut dieta mult timp acum o luna.Nu mâncăm deloc dulciuri

| Aimwork a răspuns:

Daca nu tii dieta macar putin orice exercitii vei face vor fi degeaba pentru ca mananci mai mult decat consumi.
Nu ai nevoie de o dieta ci ai nevoie sa mananci mai sanatos. chiar daca ai slabi in maxim un an ar fi la loc, chiar mai rau. Asa ca traieste mai sanatos in general si vei slabi. Primul pas? Scapa de prajeli si evita painea. Nu ai idee cat ajuta!

| gandislenderman a răspuns (pentru Aimwork):

Nu cred ca trăiesc foarte nesănătos:beau 2l de apa pe zi, mănânc fructe și mai mănânc și legume

De unde știi tu ca mănânc mai mult decât consum? Am mai ținut dieta acum puțin timp și nu am scapat

| Aimwork a răspuns (pentru gandislenderman):

Normal ca nu ai scapat! Ti-am zis si mai sus! Prin dieta ma refer sa ai grija la ce mananci nu sa tii ceva strict! Dietele classice (cu nume) nu mai merg dupa o vreme.
Ce iti recomad si mai sus este sa mananci mai sanatos, mai multe legume si vei scapa si de restul grasimii usor usor. daca o faci rapit cum fac oamenii dietele normal ca o vei pune la loc cu prima ocazie!

Am scapat de kilograme.Dar eu nu am scapat de solduri.Plus ca mai făceam și excepții și mâncăm natural