| alex4show a întrebat:

Salut, de cateva zile ma dor ochii destul detare atunci cand privesc "brusc" in sus, jos, stanga si drepata. Nu am nici o durere de cap sau ochii rosii, galbenii etc...Motivul poate fii computerul? Petrec in jur de 5-6 h pe zi. Stie cineva care ar fi cauza acestor dureri? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai 17 ani, nu ai nici un motiv sa depasesti 1 ora de calculator pe zi. Excesul iti poate da probleme de genul asta.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil ai nevoie de ochelari. Ochii dor fiindca incearca sa se adapteze la efortul intens si prelugit, avand ceva probleme de focalizare. daca poti, schimba-ti locul de munca ca sa reduci expunerea la computer. Oricum, trebuie sa te vada un oftalmolog.

| alex4show explică (pentru Brigaela):

Sper ca nu ...Treb. sa precizez ca am 17 ani. Dupa ce am luat un "nurofen" durerea a incetat dar dupa o ora, doua a reaparut dar nu asa de intensiva! Acum o sa consult un oftalmolog, cel mai probabil luni, daca nu scap de durere pana atunci!

| alex4show explică (pentru Brigaela):

Multumesc tuturor. Sper totusi sa nu am nevoie de ochelarii. Desi durererea persista, dar am obs. ca atunci cand ochiul drept il tin inchis si ma uit intr-o parte cu celalat nu am probleme!

| Brigaela a răspuns (pentru alex4show):

Daca ai 17 ani, nu ai nici un motiv sa depasesti 1 ora de calculator pe zi. Excesul iti poate da probleme de genul asta.

| KoolKitty a răspuns:

Da, e de la calculator. Ar trebui sa stai o vreme doar 2 ore. Daca nu iti trece consulta un oftalmolog. Insanatosire grabnica!

| BogdanVasc a răspuns:

Daca esti racit, este de la raceala. Daca nu, incearca sa inchizi ochii 2 ore.

| ItIsAlright a răspuns:

Si mie m-i s-a intamplat, dar este din cauza ca sunt racita?

| Robert7186 a răspuns:

Nu cred ca e ceva grav
Am patit si eu ceva asemanator
Incearca sa dormi mai mult si iti va treece in scurt timp
Bafta
(P.S.: E de la pc)

| robertionutz3333 a răspuns:

Este din cauza calculatorului pentru ca stai prea mult incearca sa mai renunti in jur de 1 ora ar fi foarte bine iar cu ochi nu te ingrjora cu itmpul se vor vindeca spor. funda?