| sergiu_8092 a întrebat:

Salut ma numesc sergiu am 15 ani. Problema mea este statura sunt mic pentru statura mea. Ma simt foate rau cu aceasta e cum un complex ...nu stiu ce sa mai fac pliz dati vron sfat.mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Si ce daca esti mic de statura? nu toti suntem la felwinking si pana pe la 18-19 ani e posibil sa mai cresti big grinwinking
poti eventual sa faci mai mult sport, baschet sau inotwinking desi sportul nu iti va influenta cresterea foarte mult, doar te ajuta sa te dezvolti corect big grin
si nu ai de ce sa te simti complexat, poate nu esti foarte inalt, dar sunt sigura ca ai alte calitati ...nu mai fii suparat pentru asta pentru fiecare este cum l-a lasat Dumnezeu, poate si parintii tai sunt mai mici de statura si de aceea esti si tuwinking, deci poti incerca cu ceva sport si sa stai linistit ca nu are nimic daca esti mai micwinkingbig grin

| VladyCristian a răspuns:

Nu vreau sa sau sfaturi incurajatoare dar eu cred ca te vei inalta. Sunt si eu baiat de 16 ani. In clasa mea am un coleg care era foarte mic. Peste vara s-a inaltat foarte mult. Crede-ma, vei avea si tu o "explozie" de genul asta. Incearca sa faci mult sport si sa nu stai mult la calculator. Fugi, alearga, joaca fotbal si cel mai important: alimenteaza-te corect! happy Sa nu mergi deocamdata la sala de forta pentru ca nu e bine pentru statura ta. Incearca sa faci sport si, crede-ma, vei avea rezultate. Multa Bafta! happy

| Laly_4113 a răspuns:

Eu am 13 si sunt mica(1, 50) dar n-are nimic ai timp destul sa cresti, ignora comentarile,, prajinelor,,(celor inalti)

| unu a răspuns:

Poate o sa mai cresti pana la maturitate. incearca sa practici niste sport.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa practici bascket.
Si...nu fi complexat! Sincer, eu sunt inaltalaughing si toti tipii mai misto sunt scunziwinking waiting... asa ca, vezi-ti de treaba si comporta-te absolut normal.

| aniohetova a răspuns:

Esti mic de statura asta e. Fiecare are defectele lui.Nu mai fii complexat si invata sa ai incredere in tine. Daca tu te placi asa cum esti si nu iti pasa de ce spun ceilalti e perfect. Nu mai iti trebuie nimic. Uneori, unii oameni sunt rai si critica si spun vorbe urate despre cei cu defecte, dar tu trebuie sa inveti sa nu iti pese, parerea celorlalti. Invata sa te iubesti pe tine, iar restul nu va mai conta.happyMult noroc happy

| ionika a răspuns:

Inaltimea nu tio poate schimba nimeni. daca cineva rade de tine sau iti zice pticu nu mai baga in seama

| Ser9iu a răspuns:

Lol rolling on the floor sunt sergiu am 16 si. si eu sunt mic big grin, lasa. crestem si noi pana la urma!

| AaNnCcUuTtZzAa a răspuns:

Oricum oricine are vreun defect asa ca nu'ti face grijioh go on.
De ex mie:multi imi spun ca sunt foarte frumoasa [la fata] dar, defectul meu este ca sunt foarte slaba.Nu'ti face griji caci nimeni nu e perfecthappy...Eu acum ti'am dat mai mult un sfat de incurajare dar totusi cred ca e bun la cevahappy