anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, maine merg la mare si fac in fiecare zi deficit caloric, aproximativ 900-1000 kcal pe zi.
Bineinteles ca voi merge si in mall si as vrea sa-mi iau ceva de mancare. M-am uitat ca o salata de la mesopotamia e destul de calorica, mai calorica decat un burger de la mc.
Care este cel mai slab caloric produs(burger, meniu)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mancarea fast food duce la obezitate de unde stii cate sute de calori sunt?

| lussa a răspuns (pentru RAY):

Nu mâncarea fast food duce la obezitate, ci excesul caloric. Oricum, numai bună nu e. Pe lângă faptul că nu are nimic nutritiv și benefic în același timp, nu știu cât de respectate sunt normele de igienă...

| RAY a răspuns (pentru lussa):

Corect

| alina2k18 a răspuns:

Alimente slab calorice in mall care sa te si sature - ca stomacu nu numara calorii sarmanu el vrea sa aiba continutwinking - ar fi piept de pui cu salata de varza sau legume la gratar, peste cu ceva garnitura tot din legume sote.
Burgeru e de preferat sa nu fie plin de sos si eventual poti manca doar o parte din chifla.
Carnea din el are deja 20-25% grasime per suta de grame daca mai adaugi si restul ohohohoho.

| lussa a răspuns:

Nu e deloc sănătos să ai un deficit caloric atât de mare. În plus, burgerul nu are valori nutriționale benefice, așa că mai degrabă mănânci 1300-1400 kcal, dar bine organizat, cu proteine, carbohidrați și tot ce trebuie.