| AndreiDeyu2004 a întrebat:

Salut, mama mea are 48 de ani si are pre-AVC + infarct si din cate mi-a zis tatal meu, ea nu este intubata. Daca nu este intubata, e constienta si nu are istoric cardiac, sunt sanse mai mari de supravietuire?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Dacă nu este intubată, mama ta are șanse de supraviețuire.

| Robert2526 a răspuns:

Da, daca nu este intubata inseamna ca e stabila. Sunt multi oameni care trec cu bine peste un infarct asa ca ramai pozitiv si ai incredere ca totul o sa fie bine.De regula primele ore sunt critice dar daca ea a ajuns la spital si nici nu este intubata este un semn foarte bun.Ii doresc multa sanatate!

| Whitte a răspuns:

De supravietuire, da. Dar depinde CUM va supravietui. Ca daca face un AVC si ramane imobilizata, va fi foarte greu pentru toata lumea.Si pentru cel bolnav, si pentru cei din jur.
Faceti tot posibilul sa fie vindecata. Nu doar sa traiasca.
Apropo, am avut un coleg "fara istoric cardiac". Ba chiar cand se mai discuta la serviciu despre cardiaci, el mereu era nedumerit cum poti sa...
Sanatos cum il stiam noi, a facut brusc un infarct care i-a fost fatal. A ramas fara istoric cardiac. S-a dus "sanatos" pe lumea ailalta.