Buna, stiu un te simti, trec si eu prin asta dar incerc sa uit ocupandu-mi timpul si mintea cu alte lucruri: ma uit la filme, ies pe afara, vorbesc cu cineva. Uneor nu imi iese, mai ales noaptea cand am insomnii dar incerc sa ma linistesc singura cu gandul ca maine e o alta zi.
Buna! Incearca sa ai mai mult imp liber, sa faci activitati care iti fac placere, sa te relaxezi si sa nu te mai andesti la diverse situati sau probleme. In plus poti incerca sa faci sport. Eu tit mai recomand ca pe langa cele de mai sus sa incerci si Glisepan, calmant natural, este un supliment alimentar care nu creaza dependenta. Iti dau link de unde poti sa achizitionezi: https://www.biosunline.ro/produs/glisepan-calmant-natural/
Încearcă să-ți faci puțin timp liber în care să intri în scoarța problemei și să vezi de ce anume ai ajuns să fii așa. Fii o persoană pozitivă, fă-ți prieteni și fă ceva frumos astfel vei scăpa de starea asta. În weekend ieși în oraș, nu sta doar în casă. Încearcă să îți controlezi sentimentele și să redevii omul din trecut.