| Cosmin_Filaret_1999 a întrebat:

Salut.Nu aud bine cu urechea stanga.Aud mai slab deca la a dreapta.Bun intrebarea este de ce la medicul O.R.L mi-a spus sa iau Otocalm? Acesta ma poate ajuta? Din cate am citit acesta este pentru dureri/otita etc...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Probabil nu ai o infectie care sa necesite tratament cu antibiotic. Foloseste "Otocalm" exact asa cum ti-a spus/explicat medicul ORL-ist!

| Anonimsilver a răspuns:

Daca medicul te-a spus sa iei asta ai face bine sa faci cum a spus el, pana la urma e medic si nu cred ca stie cineva mai bine ca un medic, eu iti recomand sa il asculti si sa iei mai repede acel Otocalm ca sa nu cumva sa se agraveze. Daca nu functioneaza du-te din noul la acel medic sau du-te la alt medic. Funda?