Mie mi-a trecut cu crema Reparon pusa pe supozitoare. Este o crema din Ungaria. La noi costa foarte mult. In Ungaria este circa 50 lei.
Operatia este singura unica solutie altceva nu ajuta, si dupa operatie sunt șanse sa recidiveze si sa faci din nou, de vina este genetica si constipatia, ce varsta ai? Esti fata sau baiat? Maninca ciorbe consuma lichide ca de aceea esti constipat/ă
Operatia cum? a lui euclid? incetati cu intrebari stupide
Operatie cum? Asa cum auzi, operatie, adica se scot acei hemoroizi ca sunt externi sau interni, exista interventii, operatii zile cum vrei.Nu te mai mira ca cazi in penibil. Daca cautai cu google gaseai metode, operatii, ca tratamente nu exista de nici un fel.
Deci daca nu te deranjeaza doctorii iti recomanda sa nu operezi. Daca te deranjeaza te opereaza.
Hemoroizii interni se pot elimina prin cateva sedinte cu ultrasunete si alte metode.
pune cauta ca de aia ai internet, nu doar Facebook barfa si lasa ca intreb pe altucineva. Intra pe google intrebi, cum se pot trata, elimina hemoroziii si sunt sigur ca o sa vezi destule informatii.
Daca esti bun la matematica, asta nu inseamna ca te pricpei si la medicina sau anatomie
, spun asta ca tot ai adus vorba de Euclid, sau ai spus-o asa la pleseneala?
Scuze ca am scris la tine nu la cine a intrebat, dar am vazut, spui intrebari stupide.
Mai informeaza-te inainte sa scapi porumbelu
Tratamentul natural pentru hemoroizi consta in bai caldute la sezut, o dieta bogata in fibre, hidratare mai buna si sport moderat.
Restul de tratamente care nu sunt naturale, consta in unguente, interventie chirurgicala si pastile.
Tratamentele naturale de cele mai multe ori nu functioneaza, o sa te duci la doctor oricat de rusinoasa ar fi situatia