anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca toti avem un os in spatele capului, nu stiu exact cum se numeste dar sper sa va dati seama acel os rotund, ei bine acel os la mine e cam mare nu stiu in comparatie cu ceilaltistraight face e ceva grav sau e ceva normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Aliutza a răspuns:

Daca nu te`ai lovit la cap, nu e nimic grav. Daca te`ai lovit si dupa aceea ai observat schimbarea, ar trebui sa mergi la un medic.
Iti doresc multa sanatate!

| Cella a răspuns:

Daca nu ai avut probleme adica migrene.ameteli sau un anumit disconfort in tot acest timp nu cred ca este o problema, dar daca esti foarte ingrijorat in aceasta privinta poti consulta oricand un medic si el sigur iti va d aun raspuns. dar eu mai mult ca sigur sunt connvinsa ca esti bine:X

| Epurean a răspuns:

Cred ca este vorba de osul Occipital.Nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Daca stai cu frica fa-ti o raza si consulta un medic

| ImLost a răspuns:

Pai eu il am asa de cand m am nascut m am lovit pe la 7 ani la cap dar nu f tare. am fost la doctor., si cand am mai fost internat la spital la bucuresti, intr'un accident de masina mi au facut foarte multe analize, si tomografia si totul a fost bine. deci ar fi bine sa stau fara grija, va multumeschappy