DAca asta s-a intamplat acum cateva luni stai linistit ca nu ti se mai poate intampla nimic.Chiar daca ar fi putut intra a iesit inapoi
DOar nu o sa se faca comfortabila in urechea ta si o sa se decida sa se mute acolo definitiv
Poate sa se si inunde
Da, daca e urechelnita iti poate sparge timpanul!
Cel mai bine este sa mergi la un medic ca sa te consulte pana nu se agraveaza!![]()
Sper ca raspunsul meu sa iti fie de folos!
Succes!![]()
Deci cel mai bine ar fi sa te duci la doctor pana nu e prea tarziu iar daca este, ti-o va scoate cu siguranta.
Omule du-te urgent la ORL. Chiar daca nu e urechelnita, stai asa? Sfatul meu e sa te duci chiar maine la prima ora. Succes
S-ar putea sa fie doar mintea ta. In momente de panica pot aparea simptome false daca tu chiar crezi cu tarie ca ai o problema medicala. Cand te linistesti acestea dispar. Totusi ca sa fi sigur mergi la un medic sa iti spuna daca ai o problema.
"Nu am date precise dar cred ca e un urban legend de pe vremea cand eram mici.
De ce ti-ar sparge timpanele un gandacel?
Cu ce ti-ar sparge timpanele gandacelul cu pricina? Le roade 2 zile?
Ce conditii de mediu ar fi trimis urechelnita pe drumul evolutiv al spargerii timpanelor mamiferelor?
Nu cumva numele de urechelnita a dus la crearea acestei legende? (in acest caz, de unde-i vine numele, totusi?)
Si ultimul motiv pe lista: nu am auzit niciodata pe nimeni cu urechile mancate de urechelnita. "
Cel mai bine e sa te duci la doctor. Oricum nu crecd faza ca urechelnitele intra in urechii sa sparga timpanul.Cine stie ce ai la ureche, poate o infectie.