Poate nu ai nimic in ochi dar ai avut si a ranit irisul.Am patis si eu la fel ca tine dar nu trebuie sa iti faci griji incearca sa te speli pe fata cu apa si daca nu iti trece incearca sa adormi ochiul va lacrima in timpul somnului si daca ai ceva in ochi iti va iesi dar daca irisul este lovit o sa ti se vindece in timp
Pot fi particule care nu sunt vizibile cu ochiul liber, pe de alta parte e posibil ca un corp strain sa fi produs o leziune la nivelul corneei care sa iti creeze senzatie permanenta de corp strain. Mergi la un medic oftalmolog. http://www.i-medic.ro/......ul-ochilor
Poate ti-a intrat in ochi un firicel de praf... se mai intampla.
Daca senzatia chiar nu trece si incepe sa te usture, poti sa iti pui cateva picaturi de ser fiziologic in ochi. Poti gasi ser fiziologic cam la orice farmacie, se vinde cu 1 leu (sau chiar mai putin) sticluta
In primul rand nu trebuie sa iti deranjezi occhiul, clateste-ti bine ochii cu apa, si in cazul in care se inflameaza (se roseste) sau observi mici hemoragii (firisoare rosii) atunci mergi la un medic oftalmolog sau chiar si la farmacie pentru ati oferii ceva picaturi oftalmice in functie de starea ochiului tau.
Asa am avut si eu o durere vreo 3-4 zile tot ma uitam dar nu era nimic,si m-am dus la doctor si el mi-a zis ca mi-am facut o rana mica la iris cum tot m-am, frecat, la ochi dar nu se vede, mi-a pus un lichid si atrebuit sa tin ochiu inchis aproape taoata ziua, dupia mi-a trecut nu am mai avut probleme, du-te la un doctor nu mai sta ca nu o sa-ti treaca poate ai la fel.bafta
Ar putea fi o geană.
Trebuie sa te uiţi atent...
Am paţit şi eu asta. Dar poate fi si un gunoi mic, in cazul asta trebuie sa astepti sa iasa singur