| UltraX44 a întrebat:

am diaree și o tratez cu furazolidon dar nu tine mult pentru ca dupa 2 3 zile revine. Ce sa fac? Am dureri de abdomen, dar eu am h.pylori pe care l-am tratat. Și azi am terminat tratamentul cu Helides. Ajutor vă rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Paula2018 a răspuns:

Trebuie sa mergi urgent la medic, cel mai probabil ai o infectie, iar in ritmul asta te deshidrarezi foarte repede.

3 răspunsuri:
| adryang78 a răspuns:

Mucilagiu de orez (orez fiert), pâine prăjită pe plită sau pe o tablă de fontă deasupra ochiului de la aragaz, ceai de mentă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diareea se tratează cu ceai de mentă, orez, pâine prăjită, brânză. Toate acestea strânge la stomac. Dar vezi să nu te constipi. Nu trebuie neapărat să fugi la medic din te miri ce. Eu aproape o luna și jumătate am făcut diaree cu sânge. Începusem să îmi fac și griji. La mine a fost problema care tine și de hemoroizi ( interni). Am mai avut problema cu ei. Am tratat acasă cu ceai de ghimbir și am inceput să mănânc mai ales cereale cu lapte. Acestea au și fulgi de ovăz și mi-am revenit de la ele. Îți zic doar asa ca exemplu. În fine, eu nu am mers la medic. Am tratat acasă băbește. laughing Nici sănătos nu prea este sa bagi pastile în tine.

| alma200033 a răspuns:

Ar trebui să consulti un medic pentru că și eu am helicobacter netratat si acum mă simt foarte rău! Mai bine consulti un medic ca sa te faci repede bine!