Un IMC de \(26.26\) kg/\(m^{2}\) indică suprapondere. Aceasta înseamnă că, în funcție de înălțimea și greutatea dumneavoastră, sunteți în categoria de greutate care prezintă un risc crescut de a dezvolta probleme de sănătate.
Mai dă jos de pe tine.
Inseamna ca nu te-ai apucat de prea mult timp daca esti culturist si ai burtă.
Arzi prea putine calorii.
Puneți adidași! și începe să alergi, să faci sport! fiincă ești gras! Ăsta este Adevărul și realitatea! și valabil! Pentru orice om! Conștient! în situația în care se află! Nu vă uitați în oglindă și vă minți, fiincă ne amăgim singuri! Fiți sinceri cu Adevârat și reali cu voi înșivă! Nici Dumnezeul nici Isus Hristos! Nu! Necere! Să fim perfecți! Dar! Să nu fim lacomi și oburi! Asta ne va afecta cu Adevârat în orice privință! Când omul devine lacom! Devine orb! cu Adevârat! și ajunge de nerecunoscut! să nu se mai recunoască cu Adevârat! Nu vă mințiți! Niciodată!
Eu am fost un om! gras! Schimbarea! Mea reală cu Adevârat a venit când am început să ma apropii de Dumnezeul și Isus Hristos! De la! 98! de kilograme! Obezitate! Acuma 72 kilograme! Actuale cu Adevârat! atunci am început să mă văd cu Adevârat! și să înțeleg! Realitatea și lumea Adevârat în care mă aflu! Cănd mam apropiat! cu Adevârat și real de Dumnezeul și Isus Hristos!
Sănătatea noastră! oameniilor! Depinde! doar de noi! Absolut de noi! Nimeni nu va veni să-ți spună ce ai de făcut si cum de făcut! O săi doară cu Adevârat inima și sufletul pe mulți dacă îți vor binele! și te îndrumă înspre binele tău! Fiincă acei oamenii se tem le este frică să facă un bine cu Adevârat și real fără să-ți ia ceva în schimb cu Adevârat și real! Sâ obțină de la tine orice!
Pune mâna! și slăbește! Pune mâna și mănâncă sănătos! Puneți adidași! în picioare boss! și începe să ai grijă! De sănătate ta! Mentală! Mintală! îngrijește te! Ai grijă de sănătate ta cu Adevârat! și real! Lasă lumea să-și facă de cap! Săte considere cum vor ei! Nui asculta! Nu pune inimă Adevârat nici sufletul Adevârat la gura lumi dezumanizată! Ăia nu-s oamenii reali Adevărați care te vor jos! Umilit! înjosit! NU TE LĂSA DESCURAJAT DE NİMENİ! Lăsai să fie în continuare! nimeni! Toți care îți vor răul! te dușmănesc! invidiază! Dumnezeul și Isus Hristos! Vede aude totul!
Bravo! Apreciez că ți-ai dat adidași jos! și te-ai măsurat corect! )))))) Păi! Ce facem? Contează și ăia 2 centimetri! Se pune!
îți va fi dificil! Dacă nu ai o situație financiară cât de cât ok! Dece îți spun asta! fiindcă totul constă banii în lumea în care trăim Materială! și este dificil când nu ai înțelegeți tu! E mai greu, dar dacă ai o situație financiară ok! o să poți să-ți porți de grijă! Fiindcă! Până la urmă totul depinde doar și doar de noi! Totul!
Banii! Sânt importați cu Adevârat și real! Nu totul Sânt banii pe lumea asta! Dar banii îți trebuie pentru orice! Pe lumea asta materială! și ăsta este un Adevâr! Real! Că vrem sau nu să-l acceptăm! El există! Situația este reală! și este cum este! Banii îți trebuie! Boss! și cum îi obținem depinde de fiecare dintre noi! Prin muncă! Sau altele! Eu îi obțin! Prin munca mea! Eu nu am treabă cum obține! Alți oamenii! Banii lor! Este situația fiecăruia cum aleg și vrea să fie! Să aibe banii. Eu am ales prin munca mea să-mi obțin banii!