| titza a întrebat:

Am o probema medicala, as putea spune. Cred ca toata copilaria mea am suferit de ADHD si nu am realizat asta decat acum(18 ani) cand vad ca inca am simpome specifice acestei boli. Nu mai sufar de hiperactivitate cum sufeream in copilarie dar nu am capacitatea sa ma concentrez asupra unor actiuni pe care le exercit si vreau sa le duc pana la sfarsit. Parinti imi spun tot timpul ca nu o sa reusesc in viata pentru ca nu muncesc si nu invat, dar eu ma straduiesc, totusi nu reusesc sa finalizez nimic. Aproape nici o actiune, pentru ca pur si simplu nu pot sa ma concentrez asupra ei. Ce ar trebui sa fac? Sa ma duc la un psiholog? Credeti ca voi avea rezultate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| rutanklan a răspuns:

Mai bine la pisolog din ala. Desi is cam scumpe sedintele, cred ca intr-un final o sa merite. Si eat more chocolate happy.

| alessia5158 a răspuns:

Intai urmareste toate cele 4 episoade privitoare la ADHD ( indeamna-ti parintii sa o faca si ei! ) apoi, cauta sa obtii o consultatie la d-na dr. Iuliana Dobrescu, Clinica de psihiatrie a copilului si adolescentului din Bucuresti. Ai aici link-ul cu toate cele 4 episoade ale serialului despre ADHD : http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/psihiatrie/pagina/2/