| marian1992 a întrebat:

Salut TPU
Am si eu o nelamurire, va rog frumos
Acuma 1 saptamana am avut contact sexual cu o fata. iar acum cred ca as avea sculament, am scurgeri... + ma ustura straight face

Va rog spuneti-mi daca este Sculament, si ce ar trebui sa fac unde sa merg?!?!?!?

Va rog frumoss...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca fata nu avea analizele la zi, poti fi sigur ac e cel putin serios. Fiindca in ziua de azi sex neprotejat nu fac decat cei care nu mai au nimic de pierdut (sunt deja HIV pozitivi sau ceva in genul asta si practic nu mai conteaza ce alte boli mai iau). Infectia acuta se va trata, evident, ramane doar sa stai cu frica 6 luni pana afli daca ai reusit sa scapi de infectii mai grave (gen HIV).

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate fi blenoragie sau chlamydioza, sau alta infectie venerica. Trebuie sa te vada un dermato-venerolog si sa faci si o analiza de sifilis. Iar peste 6 luni trebuie sa-ti faci si analize de sange (Hiv, hepatita B, C), fiindca aproape sigur ai luat mai mult decat o singura boala.

| marian1992 explică (pentru Brigaela):

Am fost astazi la un medic dermatolog, si mi-a facut o trimitere la un spital iar maine dimineata trebuie sa merg la analize...

sper sa nu fie ceva grav. voi reveni maine cu un raspuns de la doctor.

| marian1992 explică (pentru Brigaela):

Pff... am fost la medic si mi-a zis ca e sculament, mi-a dat reteta, iar luni trebuie sa revin la control...
ca nu pot face injectii ca am alergie la penicilina.

| Brigaela a răspuns (pentru marian1992):

Daca fata nu avea analizele la zi, poti fi sigur ac e cel putin serios. Fiindca in ziua de azi sex neprotejat nu fac decat cei care nu mai au nimic de pierdut (sunt deja HIV pozitivi sau ceva in genul asta si practic nu mai conteaza ce alte boli mai iau). Infectia acuta se va trata, evident, ramane doar sa stai cu frica 6 luni pana afli daca ai reusit sa scapi de infectii mai grave (gen HIV).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut sex neprotejat? Unde ti-e capul? Poate ti-a zis ca e virgina, ca e curata, ca e pura ca lacrimile de pui de panda. Insa niciodata sa nu crezi o fata.

| AlbaAura a răspuns:

Du-te la un medic dermatolog.Sigur ai contactat o boala venerica.

| marian1992 explică (pentru AlbaAura):

Pfff am sa merg maine de urgenta. m-a speriat rau ce am citit pe net. nici nu stiu ce sa fac in momentul de fata