| Okkultist a întrebat:

as vrea sa-mi fac un tatuaj, cu codul lui hitman pe chelie, amc rezut ca este o etapa, dar de mic sunt obsedat de el, am psoibilitatea sa o fac, am 13 ani, si cu logo lui pe antebrat acolo unde este inchetura dintre palma si antebrat, chiar sub partea de sus, ati inteles, pe acolo unde se vad venele, la mana dreapta. Exita un risc, va provoca ceva? Stiu ca doare daca este aproape de os, va curge sance pe chelie sa fac asta, va mai creste parul acolo, cu ce afecteaza? Funda promit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| QwertyNRG a răspuns:

Nu patesti nimic, este ca si cum ai face un tatuaj normal numai ca pe cap! Funda?

2 răspunsuri:
| GutuvanMorgan a răspuns:

Esti in crestere, iar tatuajul isi poate schimba usor forma (se deformeaza) si ajungi poate sa ai un tatuaj pe care NU ti-l doresti. Poti incerca pe la 16-18 ani sau mai sus. Mai gandeste-te, parintii sunt de acord?