| swordfish a întrebat:

Astazi am avut meditatie la mate si pana sa intru la profa in casa am luat o pastila orbit de struguri cred ca este aroma ( pachetul este mov), asa, si eram acolo profa ne explica exercitii si eu vroiam sa ii zic unde pot sa arunc si eu guma dar mi-a fost rusine. Cand observ eu ca acea guma sa transformat in.........intrun fel de crema ca sa-i zic asa si pana la urma am decis sa o inghit, am zis ce-o fi o fi, asta este.
Pot sa patesc ceva sau se... elimina laughing?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 404namenotfound a răspuns:

Nu se intampla nimic daca inghiti gume, sunt doar aberatii.

10 răspunsuri:
| SamsungGalaxyS3 a răspuns:

S'a transformat in crema? rolling on the floor Cum asa? laughing

| swordfish explică (pentru SamsungGalaxyS3):

Pur si simplu a ajuns in momentul in care era un a cu saliva, scuipatul ca sa-i zic pe romaneste, si am zis ca inghit, ce o fi o fi, ca doar nu stateam sa ma oracai pe acolo, sa trag flegme cu profa de fata happy

| SamsungGalaxyS3 a răspuns (pentru swordfish):

Dar, eu nu inteleg cum a ajuns una cu saliva thinking thinking guma = cauciuc mai moale, incearca sa nu mai mesteci gumawinking ia un drops cu mentawinking

| swordfish explică (pentru SamsungGalaxyS3):

Daca nu ma crezi, incearca sa mesteci o guma orbit (pachetul este mov) vreo ora si ceva si dupa vorbim, chiar asa nu aveam ce sa fac decat sa inventez chestia asta si sa vin aici sa ma fac de ras

| cristina6713 a răspuns:

Stai linistita din moment ce a devenit lichid se elimina.

| catal1na a răspuns:

Nu patzesti nimic

| Udroiu_Razvan_1978 a răspuns:

Nu poti pati nimic laughing

| ElleChrist a răspuns:

Cred ca era de o calitate mai rea, sau a intrat in reactie cu ceva. In general, fii pe pace, se elimina oricum si nu patesti absolut nimic =)

| Deny_Denysa_1999 a răspuns:

Pai nu cred ca se poate intampla ceva laughing