| DavidS02 a întrebat:

Salut TPU. De cativa ani parul incepe sa imi cada incontinuu si chestia asta chiar ma afecteaza in viata personala. Am inceput sa am goluri care acum se observa foarte usor si nu stiu ce as putea sa fac sa remediez problema. Tot ce am facut a fost sa merg periodic la medicul dermatolog si sa urmez un tratament cu minoxidil 5%, sampon energizant novophane si capsule novophane care contin biotina dar observ ca nu au mare efect asupra parului meu.

Este cineva care a avut aceasta experienta si a reusit sa remedieze problema? As dori cateva sfaturi Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
21 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.In locul tau as sta linistit, sunt femei care adora barbatii cu chelie.Nu se poate sa sara toate pe tine, dar exista destule cu aceasta preferinta.Crede-ma ca nu e nicio tragedie.Ai putea incerca aceasta schimbare de look, sa vezi cum arata si cum te simti.In caz ca nu iti place, va creste repede la loc.

Exista solutii scumpe, precum implant de par, sau solutii ieftine de tip pudre care coloreaza pentru a oferi iluzia de par.Depinde de tine ce alegi.Va rasari soarele si pe strada ta, chiar daca pare ca la capitolul de fata parul este o lupta pierduta.Lucreaza la tine si concentreaza-te pe aspectele pe care le poti schimba cu adevarat.

| sammie a răspuns:

Da, atunci cand nu prea mancam fructe si legume si mancam numai Fast Food. Incearca sa-ti faci o masa echilibrata in fiecare zi ca sa fi si sanatos. Iar uleiurile si chestiile astea nu o sa te ajute cu nimic, ba chiar s-ar putea sa-ti cada parul mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te razi in cap si iti lasi barba.problema rezolvata. Top G.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru DracuIa):

Nu sunt neaparat fan andrew tate. Dar sunt de acord cu anumite chestii pe care le spune
Barbatul in ziua de azi nu mai are nici un drept. Noi, barbatii am ajuns preșurile femeilor.
Daca esti femeie si esti averege, ai toata lumea la picioare. Daca vrei sa ai succes in viata este foarte usor. Trebuie sa aleaga un provider in locul unui chad. Dar din pacate cele mai multe se rateaza cu chad...
Este bine ca barbat sa fi provider, dar nu beta provider. Daca muncesti si doar tu aduci bani in casa, fata la randul ei trebuie sa isi joace rolul curatenie/copil/mancare/cumparturi. Daca esti beta provider, si nevasta-ta sta cu fofoloanca in sus toata ziua, atunci doar tu investesti in relatie fara ca sa primesti nimic in schimb, labbbarr.
Barbatul nu mai are voie sa isi doareasca ceva, sa aiba opinii, pareri, la naiba si daca esti fericit de unul singur, tot nu este bine, vei fi catalogat misogin, pentru ca faci milioanele de femei nemultumite sa fie si mai depresive, pentru ca nu-i corect ca tu sa fi fericit iar ele sa se simta mizerabil.
O femeie de 30+ nu poate cocncura cu una de 20, la fel cum un barbat falit nu poate concura cu unul bogat. Sunt realitati irefutabile. O femeie cu high body count, aduce la pachet un bagaj emotional urias + traume+ isi pierde ft mult din oxiticina ( hormon responsapil pentru atatsament, mai multi partenei, mai putina oxitocina, mai putin atasament)
Ca barbat nu ai voie sa te plangi, pentru ca oricum nu ii pasa nimanui. Socitatii ii pasa doar de femei, nu si de barbati. Pt o femeie este extrem de usor sa distruga un barbat. Il poate insela, ii poate lua copii, casa si banii. Si la sfarsit, culmea, tot barbatul este un nemernic.ca barbat trebuie sa fi in forma, nu putem sa ne comparam noi cu atletii/sportivii/bodybuilder. Dar putem manca sanatos si sa facem un pic de sport, ca sa nu fim niste grasi dezgustatori. Pt ca body posivity este valabil doar pentru femei. Grasa-frumoasa, gras-urât. Si asa functioneaza in orice aspect al vietii. Muncitor la mcdonalds-ratat, muncitoare la mcdonalds- harnica, muncitoare, nu a avut alte oportunitati. Barbat falit-sarac/ratat/fraier/lenes. Femeie falita-victima/ trebuie ajutata/ este muncitoare dar a avut ghinion. Toata lumea stie chestiile astea, doar ca nu ai voie sa le spui cu voce tare, tate nu a revolutinat nimic, doar a avut curajul sa zica in gura mare ceea ce nimeni nu avea curaj sa spuna.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru anonim_4396):

Miai scris atâta prosti acolo nu-mi vine sa cred ca dormi pe tine în halul ăsta și ca halești minciunile lui jegosul ăla top proxenet pedofili îi face agrevi pe Adolescenți îi face prosti le bagă în cap numai chad al vostru asta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Nu trebuie sa fi de acord cu mine. Poti sa crezi ce iti spune main stream media sau poti sa crezi in stiri alternative. Eu vad viata intr-un fel, tu in altfel, nu-i nimic rau in asta. Iti doresc o seara minunata, onur si Domnul sa te binecuvanteze.

TopProxentG.

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru anonim_4396):

Mie îmi suna a sexism, de ce urăști femeile

| anonim_4396 a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Doamne fereste, cum sa urasc femeile?! Sunt foarte multe femei valoroase, mame, artiste, medici, sportive etc. Eu ma refeream la cum arata societatea cu adevarat, si agenda woke care este inpinsa din spate de forte oculte. Dar asta-i alta poveste. Si ca un side note, unul din cei mai buni prieteni ai mei, este femeie. Inceraca sa vezi si lumea reala, nu doar ce ti-se repeta on and on la tv/tiktok/Instagram/Facebook. Incarca sa gandesti de unul singur.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru DracuIa):

Eu pentru ia aleg sa fiu și preșul ei și asfaltul ei Pentru tot ce iubesc cu Adevărată pe lumea asta orice sa fie da ia sa fie. Nu ma deranjează sa fiu preșul ei și nici câinele ei și nici sclavul ei ia este inima mea și pe pentru ia merita absolut totul din lumea nu ma interesează cum ma considera și ma vede și considera toții topProxenețiG. Voi țineți cu ăla care o arde pe musulmanul și creștinul și omul lui Dumnezeu când el de fapt este un nenorocit in persoană și voi îl considerați sfânt alfa chad morți lui vedeți un mulți milionar proxenet sfânt sa ajuns grav de tot dacă îl loați pe ăla ca exemplu de "bărbat" și "alfa morți lui de proxenet" când el promovează doar agresivitate doar răutate și a ajuns sa fie recomandat peste tot pe internet el face asta plătind oamenii lui săl pună peste tot pe internet ca este el omul lui Dumnezeu și ca acum este musulman când el bea fumează se drogreză și umbla numai cu modele fără număr și prim cluburi o spune de haram când el face toate astea în curan scrie spune destul de clar fără fumat fără droguri fără prostie și alte femei și sa fi loial doar femeie pe care o iubești cu Adevărată una singura. El ce face? O arde ca arabi cu 4 femei și 10 femeie și tot el spune haram și voi îl vedetei sfânt jale rău de tot sa ajuns dacă țineți cu un proxenet jegos ca ăla.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Top g al vostru este top pedofil 10000%%%% top proxenet1000000%%%%%%.

| anonim_4396 a răspuns (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Onur, cauta stiri recente. Inclusiv antena1. Nu exista absolut nici o dovada ca ar fi fost violator/ proxenet/traficant. Andrew tate a suparat cultura woke si feministele extremiste. Vezi cazul 2pac, care a stat in puscarie degeaba. Tot asa pentru viol. Tu crezi ca astia super bogati au nevoie sa violeze pe cineva?! Aia au dm'urile pline pentru ca sunt giga chad. Nu mai fi copil, nu mai hali tot ce vezi pe woke media.

Andrew al vostru este un mare proxenet1000000%%%% eu îmi dau seama de asa "Oamenii" nu trebuie sa caut nicar ieri nu sunt prost și nici nu am treaba cu feministele și chad al vostru da ăla Andrew ăla ma jur pe Dumnezeu ca sigur 100000000%%%%% are treaba cu proxenetismul și pedofilie el nu trebuie eliberat o singură zi din închisoarea omul ăsta distrugea sănătatea copilor și Adolescenților îi face agresivi și plini de prostie cu "alfa și chad" top proxenet ăsta al vostru numai rahaturi îi învață pe Adolescenți numai chad aveți în cap de când a venit proxenetul ăsta peste tot și el și frasu 1000000%%%%%% sunt implicați în multe...

Crezi ca ar spune Adevărul careva ca este 10000000%%%%%% implicata în rahaturile cu proxeneți și interlopii? Nu vor recunoște și nu vor spune nimic nimeni vor minți vor ascunde ăștia sunt proxeneți de rank înalt nu ca ăștia din românia ăia sunt proxeneți multi milionari care nu ai limite în nimic și bani în prostie iahturi și apartamente de milione de euro acum o dat-o pe musulanu ca să convertit și ca este omul lui Dumnezeu ba du-te morți de proxenet halesc eu pe Dumnezeu tău ți când faci ce faci și după apari la TV ca ești musulman crezi ca ăsta cu frasu a ieșit pe pune? La câți bani ai nici nu sa discuta ieșirea lor era garantată mai ales când vine vorba de corupție nici nu se discută la capitolul corupți românia este pe primul loc

Acum o arde pe muslumanul cu biblia după el și la orice bagă cuvântul Haram ca este păcat ba voi chiar haliți ba vrăjeală lui zdrența aia? Chiar îl loați în serios pe proxenetul ăla ma? voi chiar sunteți prosti ma? Nu va dați seama că ăla este un mare jegos de om și minte la greu sa nu se afle nimic despre el și afacerile lui cum dracu ma să fiți milione de prosti și săi luați apărare lui proxenetul ăla? Cum dracu sa fiți atât de prosti? Ma faci pe mine copil? Tu nu vezi ma cui ți tu apărea și ma faci pe mine copil? Ala o arde pe musumablul și ca este omul lui Dumnezeu da el bea se drogreză fumează știai ca în curan scrie cristal clar ca nu ai voie sa fumezi? Nu ai voie sa bea băutura nu ai voie sa cu*vești pai ala umblu numai modele ce fel de crești musulaman este ala ma? Totul este de fațadă a văzut ca ăștia halesc pe Allah al lor și sa băgat imediată in apa sfânt sa făcut "băiat bun"

Nu am treaba cu feministele giga rahatul ăla al vostru chad ce morți lui este și ăla nu am treaba cu top proxentul ăla. Da sa haleti micinule lui ala și sa țineți cu el și sa dormți în halul ăsta pe voi doar ca să făcut vezi domne musulaman și ca să convertit și ca este acum omul lui Dumnezeu și ca este haram ca tot o baga pe aia cu haramul ba... Las-o ba dracu. Ca este jale jale jale rău de tot dacă voi țineți cu ăla și îl vedeți în sfânt și va mai și luați după el o sa se ajungă grav de tot

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Loați un proxenet ca model de "barbt"este grav rău de tot atunci dacă aicia sa ajuns el nu are treaba cu Dumnezeu și musulmani el folosește foarte bine treaba asta să-l toți prosti și să-l vadă ca un sfânt și om bun și cu inima bună când el de ce nu a rămâas ce morți lui era catolic sau ortodox creație ce dracu era? Dece sa convertit în musulman? Ca să freireacă distruși care ține cu el și îl vede ca pe un sfânt el o arede cu Allah cu Biblia sai hramul da el este prost nu toți halim școala lui eu nu sunt prost văd clar ce face de la bun început și o sa facă și mai rău el plătești copii de pe internet și adolescenți naivi și rosti care îl vede ca pe un sfânt și "alfa" și le da bani mulți și îl recomandă peste tot pe internet eu nu halesc ce face el sunt conștient de școla lui și face el cu muslumani lui și Allah al lui eu vad îl vad foarte bine tot face el și uite căi merge de ce? Ca există alți proxenețitopG care sar uite la orice minoră de 16 si încă de cât ați fi în stare dacă îl considerați pe proxenetul ala "bărbat" și voi toți ca el sunteți 100000000%%%%%%%

| Davyd2001 a răspuns:

S ar putea sa ai dereglări hormonale la nivelul glandei tiroide, parul îți cade din mai multe motive dar ăsta ce l am spus eu e unul dintre ele, poate fi și de la stres, poate asa e gena, și mie îmi cade parul din cauza glandei tot ce poți sa faci e sa îți schimbi alimentația cu alimente care stimulează creșterea părului, ouăle ar fi pe primul loc, încearcă sa îți iei suportul de vitamine prin alimentație ci nu sintetic, fă sport și în primul rând fă-ți un set de analize sa vezi de unde vine problema, dermatologul îți dă un șampon și gata, dar problema s-ar putea sa fie din altă parte