| youI23 a întrebat:

Salut TPU!
De vreo 1 an și ceva cam 1 an jumătate am probleme mari cu urinatul,urinez puțin mai des,nu mai pot urina foarte bine, am dureri uneori când urinez!
Am 16 ani aproape!
Am tot făcut analize,ecografe, sumare de urină!
M-am săturat de atâta timp mă disperă dacă toate analizele au ieșit bine ce pot face ce pot avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Noi nu stim, insa un medic urolog stie, mergi mătăluță frumos la urolog si acolo vei afla cauzele. I ati trimitere de la medicul de familie catre urologie si du te la ei.

| doctorandus a răspuns:

Nu mai besteliti medicii, ca e foarte greu sa-ti dai seama de ce suferă cineva din 2-3 simptome si 2-3 analize.

| anonimg a răspuns:

Site-ul tpu.ro prezintă erori grave de multă vreme, dacă nu chiar dintotdeauna. Dacă scrii de pe telefon și ai ieșit din site și te întorci ca să continui să scrii iarăși în aceeași pagină și la aceleași răspuns, la aceeași întrebare, tot ce ai scris dispare complet și site-ul îți spune că nu ai scris nimic, că nu ai dat niciun răspuns. Aceasta este o gravitate enormă. Pentru că după ce te chinui să dai un răspuns și acesta dispare, nu doar că îți pare rău pentru toată munca, ci și îți piere cheful de a mai răspunde încă odată. Iar adminii dorm crezând că au făcut o muncă serioasă. Ei nu și-au testat munca de pe toate dispozitivele.
Așa sunt și medicii care te-au tratat până acum. Ei cred că un tratament funcționează la fel la toți oamenii. Dar țăranii care sunt cei mai inteligenți dintre toți oamenii pentru că Dumnezeu prin ei susține toată omenirea în viață -și rareori prin medici consacrați slujbei lor- deci și țăranii știu că nu toate solurile de pământ sunt la fel, și nu toate semințele se plantează la fel. Pe când medicii tratează pe toți oamenii la fel. Medicul observă problema (dar și aceasta este descoperită tot de pacient) și dă tuturor același tratament. Dovada este cazul de față și multe alte cazuri destul de dese în care pacienții nu sunt verificați așa cum trebuie ca să descopere problema reală și să fie oferit tratamentul potrivit pentru fiecare caz în parte. Nu mă mir dacă și medicii au ajuns ca și farmaciștii care sunt instruiți ca să fie agenți de vânzări.
Medicina este darul lui Dumnezeu pentru noi oamenii. Dar cei care o practică o fac în dorul lelii, în bătaie de joc față de Dumnezeu și față de slujba lor sfântă dată de Dumnezeu.
Tu schimbă medicul la care te trimite medicul de familie. Deci dacă medicul de familie îți dă trimitere la o anumită clinică, mergi la aceeași clinică dar la un alt medic de aceeași specializare. Ai dreptul să refuzi să fi consultat de anumiți medici. Și dacă nu se mai găsește un alt medic în aceeași clinică, atunci mergi la o altă clinică. Dar cel mai important lucru este ca înainte de a pleca de acasă, să Îl rogi pe Dumnezeu în cuvintele tale, în gând sau cu voce tare, în intimitatea ta, ca El să te conducă la medicul care l-a pregătit pentru tine. Și nu uita să-I mulțumești după aceea.

| gabicoo a răspuns (pentru anonimg):

Nu sunt erori. Ți-a șters cineva răspunsul. Eu bănuiesc cine. Dar nu are rost să dau nume pentru că m-am certat de multe ori cu ei pe această temă.

| Solane a răspuns:

Un control la rinichi ai facut?