Letargia poate fi cauzata de pastile, dar agitatia nu prea cred. Incearca sa urmezi terapie cu un psiholog si poate va fi suficient cat sa mai scazi dozele
Ma simt mereu agitat. ametesc. nu stiu sigur daca e de la pastile. da simt ca dau in dementa, nu prea am chef de nimic chiar nimic!
Psihologul nu-i va schimba medicatia, daca nu vrea la parnaie.
Letargia poate fi cauzata de pastile, dar agitatia nu prea cred. Incearca sa urmezi terapie cu un psiholog si poate va fi suficient cat sa mai scazi dozele
2 midora.
Ai putea discuta problema cu medicul ca sa îți reducă din dozaj. Eventual 1 O și 1 M sau jumătate O și 1 M.
Dacă nu le iei, episoadele psihotice vor continua. De ce? Posibilitatea asta exista si daca tu nu esti bine cu tine, exista sanse mari sa rămâi psihotic(pe tratament o viata) doar pentru ca nu le iei acum cand ai mare nevoie de ele. Ce efecte adverse simti? Ai doua medicamente. Ceri scăderea dozei sau schimbarea lor, daca ti se permite, altfel efectul terapeutic nu va fi iar tu riști să te imbolnavesti.
De cand mi.a scos olanzapina din tratament si iau numai midora am numai ganduri de sinucidere.
Reia midora dacă mai ai si vezi cum te simti, la doza indicată.
Bună dimineata, numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Midora, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Midora, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Midora, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Nu stau sa vb cu voi. dar un lucru e sigur. mai lucrati la midora aia ca am pus in 4 luni 40 de kile din cauza ei