anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare am 27 de ani si mi-a iesit pentru.a 2 oara Hemoroizi externi si vreau sa stiu cum scap mai rapid. Vreau sa aud din propriile experiente sau o sursa sigura, nu prea as vrea linkuri de pe internet.(Sunt in ITALIA) -am fost la urgenta din cauza durerilor provocate si Doctorul mi-a dat Supozitoare pe nume :TOPSTER 3 MG) SI PASTILE PE NUME (ARVENUM 500 MG) miau recomandat 1 saptamana de tratament dar inca mai este ...doar ca am scapat cat de cat din dureri si sa mai desumflat un pic.ASTEPT RASPUNS. MULTUMESC

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

O saptamana e putin,si eu am frecvent asa ceva si ma ung cu o alifie Procto-glyvenol ii spune,nu e romaneasca asa ca e posibil sa o gasesti si pe acolo,de doua ori pe zi, dimineata si seara pana la disparitia completa a umflaturii, iti garantez ca o sa iti treaca daca vei face asa si daca gasesti alifia, poate mai sunt si altele dar asta mi s-a parut cea mai buna pentru asa ceva, sanatate

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Schimba alimentatia. Fara mancaruri picante si mai putina carne.Te constipa.Deasemeni mai multe supe, ciorbe.Lichide cat mai multe.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Dovresti rinunciare al caffè, peperoncino, bevande alcoliche e allo stress.